trenchcoat voor dames
Fashion

Hip and happening: De trenchcoat

De trenchcoat voor dames is al jaar en dag één van de must have items in de garderobe van elke respectabele vrouw. Het is klassiek en tijdloos item dat nooit ‘out of style’ zal zijn. De jas heeft een militaire oorsprong en werd tot begin vorige eeuw enkel voor mannen ontworpen. Na de tweede wereldoorlog werd er een nieuwe twist aan deze jas gegeven en zo is de trenchcoat voor dames ontstaan.
De klassieke trenchcoat is in de kleur kaki maar door de jaren heen is dit flink veranderd en zijn de trenchcoats in veel verschillende kleuren verkrijgbaar. Vele designers en modehuizen hebben een eigen twist aan deze jas gegeven. Zo zijn er verschillende versies van deze jas verkrijgbaar waar niet alleen wordt gevarieerd in de kleur, maar ook in de lengte en in het materiaal van de jas. Ons kledingadvies voor de zomer is daarom ook dat ook jij zeker een trenchcoat moet aanschaffen als je deze nog niet in je garderobe hebt. Juist nu er voor iedereen een trenchcoat is die in de smaak zal vallen door het grote assortiment en de grote variatie. De trenchcoat is helemaal hip en happening en niet enkel de klassieke trenchcoats, die voornamelijk in de herfst gedragen worden zijn in. Dit seizoen zie je de trenchcoat ook in de zomermaanden terug.

kledingadvies voor de zomer

Kledingadvies voor de zomer

Met de zomer voor de deur mag elke garderobe een opfrisbeurt krijgen. De winterkleren mogen even opgeborgen worden en het is tijd voor de zomerse outfits. Heb jij nog geen trenchcoat in je kast hangen, ga dan op zoek naar een trenchcoat die bij jouw persoonlijke stijl past. Als je houdt van klassieke kleding in egale kleuren is de originele kaki trenchcoat echt iets voor jou. Hou jij wel van wat speelsere outfits en kleuren? Ga dan voor een trenchcoat in een felle kleur. Deze zijn ook perfect voor de vele outdoor festivals die in Nederland plaatsvinden.

Fashiontips voor het festivalseizoen

Tijdens het festivalseizoen wil jij er natuurlijk ook helemaal hip en trendy uitzien. Stijl jouw outfit volledig af door het dragen van een trenchcoat. De beste fashiontips voor het festivalseizoen zijn dat je dit festivalseizoen mag combineren en colorblocken met verschillende kleuren en materialen. Ga jij voor een volledige denim outfit? Stijl deze dan af met een spierwitte of neon gele trenchcoat. Of een rode outfit met een pastelblauwe trenchcoat! Dit seizoen kan en mag alles op het festivalseizoen. Dus leef je lekker uit en maak de leukste combinaties met jouw trenchcoat!

Reacties uitgeschakeld voor Hip and happening: De trenchcoat