haaraccessoires voor in de winter
Fashion

3 cruciale haaraccessoires voor die je de winter doorhelpen

Het leuke aan de winter is dat je veel nieuwe haaraccessoires kunt kopen om je winterlooks mee af te stijlen. Haaraccessoires voor in de winter zijn essentieel om je haar in de winter wat extra liefde te tonen. Gelukkig zijn er heel veel haaraccessoires voor in de winter waar je uit kunt kiezen zodat ook jouw haar in de winter er fantastisch uit zal zien. En stiekem kan je ook leuke items kiezen die je hoofd en oren warm houden natuurlijk. Maar gelukkig gaan er leuk uit zien en je zelf warm houden heel goed samen. Vandaag delen we 3 must have haaraccessoires die je deze zomer op je accessoire plankje moet hebben staan. 

1. De baret 

Voel je een echte Parisienne wanneer jij je nieuwe baret draagt. De baret is de leukste haaraccessoire deze winter om je winterse look compleet af te stijlen. De baret komt in veel verschillende kleuren. Van rood tot roze en van blauw tot groen en alles wat er tussen zit. Wat je ook veel ziet deze winter zijn baretjes met pareltjes er op. Deze geven je look een extra elegant tintje. 
Vind je de baret wel leuk maar weet je niet hoe je deze kunt combineren? Geen zorgen, daar helpen wij jou graag bij. 
Baret tip 1: De Parisienne 
Voel je een ware Parisienne met je Parijswaardige outfit die je afmaakt met een mooie baret. Voor de Parijs look werken zwarte en rode baretjes het beste. Combineer deze met laarzen tot over de knie, en zwarte panty, een zwart wit geruite rok en een grote coltrui er over heen. Draag je mooiste rode lipstick en je zwarte of rode baret en je bent een ware dame uit Parijs. 
Baret tip 2: De stoere citygirl 
De baret geeft je look al snel een elegante uitstraling. Als je toch een wat stoerdere outfit wilt dragen combineer de baret dan met een denim outfit. Een geripte jeans met een zwarte leren jas er op die je af stijlt met een marine blauwe of bruine baret. 

2. Grote schuifspelden 

Waar je bij bobby pins altijd je best doet om deze zo goed mogelijk in je haar te verbergen mag je deze winter je haar verblijden met grote grove schuifspelden die gezien mogen worden. Deze pareltjes leuken je haar op en geven je direct een hele nieuwe look. Je kunt er voor kiezen de spelden symmetrisch aan beide kanten van je middenscheiding te plaatsen maar je kunt er ook voor kiezen om je haar eerst op te steken en de spelden aan de achterkant van je haar te plaatsen. Probeer kleuren te kiezen die een groot contrast vormen met je haarkleur zodat de spelden goed opvallen. Heb je bruin of zwart haar? Ga dan voor gouden schuifspelen of schuifspelden met parels. Heb je blond haar? Ga dan voor zwarte schuifspelden of felgekleurde schuifspelden. 

3. De haarband 

De haarband heeft tijdens Gossip Girl haar ware comeback gemaakt en ook nu, jaren nadat de serie tot een einde is gekomen zien we deze haaraccessoire elke winter weer terugkomen. Nu ook weer populair gemaakt door de royals zoals Meghan Markle en Kate Middleton. Deze dragen wellicht een diamanten versie en ze lijken meer op tiara’s maar dat mag de pret niet drukken. Met een haarband zit je altijd goed en als je oren het koud hebben tijdens de winter kan je deze ook nog over je oren heen schuiven. Je ziet er en goed uit en je oren blijven warm. Win win!

Reacties uitgeschakeld voor 3 cruciale haaraccessoires voor die je de winter doorhelpen