Living

3 praktische tips om je woonkamer stijlvol in te richten

Veel mogelijkheden

De mogelijkheden om uw woning stijlvol in te richten zijn tegenwoordig eindeloos. Niet alleen kunt u kiezen voor allerlei stijlen, van klassiek, modern, tijdloos tot industrieel en artistiek. Maar ook biedt het interieur tal van mogelijkheden om een eigen stijl samen te stellen. U kunt bijvoorbeeld de meubels, stoelen, lampen, wanden en banken in uw favoriete stijl kopen en zo de gewenste, compleet eigen sfeer in de woonkamer creëren door deze op elkaar af te stemmen.Laat u eens inspireren om met enkele nieuwe designproducten het interieur een compleet nieuwe uitstraling te geven. Hieronder hebben we drie praktische tips verzameld die u hier een handje bij helpen. De combinatie van onderstaande designmeubels en -accessoires bieden inspiratie om een eigen unieke kamerstijl te ontwikkelen. Een stijl die tijdloos gezellig is, kwaliteit en klasse uitstraalt en ook nog eens goed betaalbaar is!

  1. Designlampen van Artemideartemide design lampen

Met de fraaie designlampen van Artemide kunt u qua ontwerp alle kanten op. Artemide is een lampenmerk dat in 1958 werd opgericht en ontwikkelde zich in de decennia erna tot een gerenommeerd en groot internationaal merk. Artemide staat bekend als hét beste merk ter wereld op het gebied van designverlichting. Dat is niet voor niets, want de designlampen van Artemide zijn revolutionair ontworpen en geschikt voor alle soorten en typen interieur. Fraaie voorbeelden van tijdloze en unieke ontwerpen van het lampenmerk Artemide zijn er genoeg. Wat dacht u bijvoorbeeld van de Artimede Mercury Soffitto plafondlamp? Een gave 3000l LED lamp in zacht wit, die elk interieur een onvergetelijke aanblik biedt! Maar ook de Artemide Calypso plafondlamp, die doet denken aan een klein vergiet, doet het in elke woonkamer of slaapkamer goed!

  1. Vitra designmeubels

vitraVitra is een topmerk meubels afkomstig uit Zwitserland, waar dit bedrijf in de jaren 50 werd opgericht. Wie kiest om zijn of haar interieur te restylen met Vitra designmeubels, kiest voor een internationaal beroemd merk dat zich onderscheidt door aandacht voor unieke ontwerpen, duurzaamheid en moderne elegantie. De stoelen, tafels en banken van Vitra hebben een strak en industrieel ontwerp, waarmee u de woonkamer een verrassend tijdloze uitstraling geeft. Een gaaf voorbeeld is de Vitra Eames Wire Chair DKR stoel met gepoedercoat onderstel, een klassieker onder de trendy stoelen.

  1. Designaccessoires van Ferm Living

Naast het meubilair maken accessoires het interieur helemaal af. Ze zijn de kers op de taart en mogen niet vergeten worden. Zo kunt u uw Artemide lampen en Vitra meubels perfect combineren met de imposante designaccessoires van Ferm Living om de look van uw huis tot in de finesses te perfectioneren. De plantenbakken, kussens, manden en vazen van dit topmerk zijn qua ontwerp en uitstraling echt van een andere planeet!     

Reacties uitgeschakeld voor 3 praktische tips om je woonkamer stijlvol in te richten