leuke thuisdate
Hip and happening

4x inspiratie voor een leuke thuisdate

Het is koud buiten. Perfect om lekker thuis te blijven. Kleed je leuk aan en ga op date met je partner in je eigen huis. Met de volgende 4 dates laten we je zien dat je niet door het slechte weer hoeft, wanneer je een leuke avond wilt hebben met je partner.

  1. Een lekkere thuisdate

Wie houdt er nu niet van goed eten. Gaan jullie vaak uiteten en zijn jullie echte lekkerbekjes? Dan is deze date echt iets voor jullie. Bepaal samen jullie menu en ga de keuken in om dit te koken. Of verdeel de gangen en verras elkaar met je kookkunsten. Ga jij voor jullie favoriete voorgerecht of kies je een spectaculair toetje. Steek de kaarsjes aan en trek je mooiste outfit aan. Jullie zijn tenslotte op date! 

  1. Een competitieve thuisdate 

Houden jullie er wel van om elkaar eens uit te dagen. Dan is een spelletjesavond echt een thuisdate voor jullie. Steek de kaarsjes aan en ga voor een lekker muzieklijstje op de achtergrond. Gooi jullie favoriete spelletjes op tafel en vergeet de snacks en drankjes voor tijdens de spelletjes niet. Tijdens een spel zie je een hele andere kant van je partner die je misschien helemaal nog niet kent. Leuk om elkaar zo op een andere manier te leren kennen, toch?

  1. Een gezellige thuisdate

Natuurlijk kun je er ook voor kiezen om een rustigere thuisdate te plannen. Zo kun je bijvoorbeeld de bioscoop in huis halen. Door een beamer op een witte muur of wit doek te laten schijnen, haal je het echte bioscoopgevoel in huis. Maak een grote bak met popcorn, schenk jullie favoriete drankje in en zet een nieuwe film aan. De streamingdiensten van tegenwoordig hebben veel hele nieuwe films, die jij en je partner wellicht nog niet gezien hebben. Voor welke film gaan jullie?

  1. Een spannende thuisdate

Naast een lekkere, gezellige en competitieve thuisdate kun je het ook eens helemaal over een andere boeg gooien. Ga voor een spannende thuisdate. Trek sexy lingerie aan en creëer een romantische sfeer. Dit is een perfecte date om elkaars lichamen een beetje beter te leren kennen. Zo kun je bijvoorbeeld beginnen met een lekkere massage. 

Wil je iets spannends proberen? Haal dan een paar sextoys in huis en ga hiermee experimenteren. Een vibrator of cockring kan een hele leuke toevoeging zijn op jullie thuisdate. 

Wanneer het buiten koud en regenachtig is, is het erg leuk om thuis een date te organiseren. Welke van deze vier thuisdates spreekt jou het meeste aan? 

Reacties uitgeschakeld voor 4x inspiratie voor een leuke thuisdate