fotos
Tips

5 originele ideeën om foto’s cadeau te doen

Tegenwoordig maakt iedereen overal foto’s van. Je kan geen concert meer bewonen waar mensen niet met hun telefoon staan om het moment vast te leggen. Je kan zeggen dat dit misschien de ervaringen vermindert, maar het biedt natuurlijk ook mooie herinneringen voor later. Zo kan je mooie foto’s maken van bepaalde gebeurtenissen, maar ook van je kinderen, huisdieren of andere belangrijke personen in je leven. Ben je op zoek naar een cadeau voor een vriend, vriendin, familielid of ander persoon? Dan zijn foto’s ook zeker een mooie optie. Nu kan je voor de standaard foto’s in fotolijstjes gaan, maar tegenwoordig zijn er ook andere zeer mooie opties. In deze blog worden 5 van deze mooie opties genoemd en toegelicht. 

Fotocollage in hexagon vorm

Heb je meerdere foto’s of wil je een leuke foto geven die aan de wand is te hangen? Dan is een hexagon foto geven een leuke optie. Een hexagon is een zeshoekige vorm en is een unieke vorm die leuk is om te plaatsen op de muur. Deze foto’s kan je in deze vorm als verschillende materialen krijgen. Zo kan je kiezen voor het stoere aluminium, het goedkope forex of het luxe plexiglas. Deze gedrukte foto’s hoef je niet doormiddel van een spijker in de muur of door te boren op te hangen. Je kan doormiddel van een magnetisch ophangsysteem de foto’s plakken op de muur, en ook de foto’s weer vervangen. Deze manier van drukken is niet duur en je kan één of meerdere foto’s geven als cadeau. Dit zijn ook hele leuke housewarming cadeaus. 

fotos hexagon

Foto op canvas

Een fotocollage is leuk omdat je meerdere foto’s cadeau kan doen, maar als je één hele mooie foto hebt dan kan je beter kiezen om deze te drukken op een groot canvas. Canvas is een soort van doek die je zonder lijst op een houten frame is gebonden. Hierop kan je een foto mooi uitvergroot laten drukken en dit is een echt origineel cadeau om te geven. Let wel op het formaat, want niet iedereen zit te wachten op een hele grote foto. Soms is een kleinere canvas foto ook al erg leuk. 

Foto op kussen

Een leuke optie om een cadeau terug te laten komen als decoratieobject is het laten drukken op een kussen. Een foto van je huisdier, partner of van een bepaald moment op een kussen drukken kan erg leuk zijn. Dit kussen kan je leuk als decoratie gebruiken voor op de bank, stoel of op het bed. Een foto op kussen kan daarbij ook een heel grappig cadeau zijn. Een leuke grappige foto uitvergroot op een kussen laten drukken is vaak wel iets wat mensen als zeer grappig ervaren. Dit hoeft ook niet duur te zijn. 

Telefoonhoesje met foto

Iedereen heeft tegenwoordig wel een smartphone en wil deze beschermen tegen kapot gaan door vallen. Hiervoor kopen mensen bepaalde hoesjes die je in de telefoonwinkels kan krijgen. Nu is er ook de mogelijkheid om gepersonaliseerde telefoonhoesjes te kopen en deze te gebruiken voor de telefoon. Dit geeft je een mooie optie om een favoriete foto van jou met je vriendinnen of met je partner te geven. Een leuke foto drukken op een hoesje van een telefoon. Het mooie is dat een telefoon daarbij ook elke dag wordt gebruikt, dus jouw cadeau wordt ook elke dag gebruikt. Het is wel handig dat je weet welke telefoon de desbetreffende persoon heeft.

Een video maken met alle foto’s 

Naast de fysieke opties om foto’s te geven is het ook mogelijk om een leuke video te maken met allemaal mooie foto’s van gebeurtenissen. Ben je bijvoorbeeld samen met iemand op vakantie gegaan dan kan je al deze foto’s bundelen en in een leuke videovorm laten terugkomen. Je kan er voor kiezen om een standaard fotoalbum te maken, maar een video met muziek en alle foto’s is misschien nog wel leuker.

Reacties uitgeschakeld voor 5 originele ideeën om foto’s cadeau te doen