Living,  Travel

5 x inspiratie om je vakantiefoto’s een plekje te geven

Jouw vakantiefoto’s verdienen een mooie plek. Zo kun je iedere keer herinnerd worden aan de bijzondere ervaring tijdens jouw reizen of de gezellige tijd tijdens de vakantie. Wil jij jouw foto’s vaker zien dan slechts wanneer je het fotoalbum erbij pakt? Wij hebben 5x inspiratie om jouw vakantiefoto’s een plekje te geven op een rijtje gezet.

Foto op canvas

Maak een kunstwerk van jouw mooiste vakantiefoto’s en pronk hiermee in de woonkamer. Laat deze foto’s namelijk afdrukken op canvas en creëer jouw eigen kunstwerk met jouw vakantiefoto’s. Zo kun je iedere dag jouw foto’s direct in huis bekijken en iedere dag terugdenken aan deze fijne vakantie.

Sleutelhanger

Iets wat je iedere dag wel in je handen hebt, is natuurlijk jouw sleutelbos. Voeg hier een leuke sleutelhanger aan toe met een vakantiefoto. Zo kun je iedere keer dat je jouw sleutelbos pakt, jouw sleutelhanger met foto bekijken en geniet je weer van een frisse motivatie om te gaan reizen. Deze sleutelhanger kun je ook aan een tas, reiskoffer of een toilettas bevestigen.

Hexagon

Tegenwoordig zijn hexagon tegeltjes enorm hip als interieurstuk. Deze zesdelige tegels geven een moderne twist aan jouw woning. Wist je dat je foto’s ook kunt afdrukken op hexagon? Kies bijvoorbeeld jouw acht leukste vakantiefoto’s en laat deze stuk voor stuk afdrukken op hexagon. Deze kun je vervolgens leuk naast en onder elkaar ophangen. Een foto op hexagon is niet alleen een uniek decor item, maar ook een perfect gebruik van jouw vakantiefoto’s. Wil je een foto op mooie muurcirkel of een hexagon laten drukken, dan kun je momenteel bij canvascompany.nl met onderstaande kortingscodes 50% korting op je bestelling ontvangen: MC50 (Muurcirkel) en MP50 (Muchopix).

Telefoonhoesje

Ontwerp jouw eigen telefoonhoesje met het gebruik van jouw eigen vakantiefoto’s. Laat jouw favoriete vakantiefoto afdrukken op jouw nieuwe telefoonhoesje. Zo draag je jouw beste vakantieherinneringen altijd bij je. Je kunt eenvoudig online een eigen telefoonhoesje ontwerpen.

Deurposter

Wil je echt indruk maken op jouw gasten of juist jouw eigen slaapkamer omtoveren tot dé plek om aan je vakantie herinnerd te worden? Dan is een mooie deurposter een goede optie. Je kunt jouw eigen foto naar keuze af laten drukken op zelfklevend materiaal precies in de afmetingen van jouw deur. Hoe cool is dat?

Foto op behang

Heb jij tijdens jouw vakantie een prachtige natuurfoto gemaakt? Dan kun je deze ook omzetten in een behang voor in huis. Tegenwoordig is het hip om een muur van de slaap- of woonkamer te behangen met een mooie print. Hier kun je een online afbeelding voor gebruiken, maar het is natuurlijk veel beter om een eigen vakantiefoto te gebruiken. Zo heb je een prachtige woestijn, rimboe of waterval van jouw vakantie aan de muur hangen.

Stop jouw vakantiefoto’s niet weg in een fotoalbum, maar gebruik deze op unieke wijze. Zo kun je iedere dag jouw vakantie herbeleven en komen jouw vakantiefoto’s bijna tot leven. Maak gebruik van de vijf bovenstaande tips en tover jouw vakantiefoto’s om tot producten en decor.

Reacties uitgeschakeld voor 5 x inspiratie om je vakantiefoto’s een plekje te geven