tips voor valentijnsdag
Tips,  Uitjes

5x leuke dingen die je kunt doen op Valentijnsdag

Het is alweer bijna Valentijnsdag, de dag van de liefde. Vanwege de maatregelen rondom het coronavirus is de kans groot dat we deze dag op een andere manier moeten vieren dan we gewend zijn. Waar je normaal gesproken wellicht gaat uiteten of naar de bioscoop gaat, lijkt dit er dit jaar namelijk niet in te zitten. Toch zijn er nog genoeg andere dingen die je op deze dag samen met je lover kunt doen. Zoeken jij en je lover nog een leuk idee om te doen op Valentijnsdag? Lees dan snel verder, want wij geven je inspiratie voor leuke ideeën.  

Samen koken

Nu uit eten er waarschijnlijk niet in zit vanwege de maatregelen rondom het coronavirus, is het een goed idee om op Valentijnsdag lekker zelf de keuken in te duiken. Kies jullie favoriete voorgerecht, hoofdgerecht en nagerecht en ga ermee aan de slag. Door samen te koken en te dineren kun je het alsnog enorm gezellig en romantisch maken. Als het eten bijna klaar is kun je de tafel netjes dekken en wat romantische kaarsjes aansteken. Trek een flesje wijn open en dan staat jullie tweetjes nog maar een paar dingen te doen: eten en genieten!

Eten bestellen

Zijn jullie beiden niet zulke liefhebbers van koken, maar zouden jullie op Valentijnsdag wel samen willen dineren? Dan zou het een goede optie kunnen zijn om ergens eten te bestellen. Tegenwoordig kun je bij veel verschillende restaurants eten afhalen of laten bezorgen. Kies samen jullie favoriete restaurant uit, bestel een lekker menu en genieten maar!  

Netflix

Hoeft het van jou en je lover allemaal niet zo romantisch op Valentijnsdag? Dan kan je ook gewoon een avondje film of serie gaan kijken op Netflix. Trek je huispak aan, sla wat lekkere snacks in en plof samen op de bank. Kies een film of serie die jullie allebei willen zien en kruip lekker dicht tegen elkaar aan. Samen lekker knus een film of serie kijken, meer hebben jullie eigenlijk niet nodig toch?

Spelletjesavond

Zijn jij en je lief beiden fanatiek en wel liefhebber van een spelletje? Dan kunnen jullie Valentijnsdag ook prima besteden door een spelletjesavond in te plannen. Een spelletjesavond staat garant voor een avond vol plezier. Pak de leukste spellen uit je kast en wissel deze met elkaar af. Wil je liever samen met jouw lover strijden in plaats van tegen elkaar? Dan kan het een leuk idee zijn om tegen andere koppels te spelen. 

Schaatsen

Een leuk idee om samen met je partner te doen voor Valentijnsdag is schaatsen. Dit is niet alleen romantisch omdat je hand in hand kan schaatsen, maar bovendien ook nog eens sportief. En vergeet dat lekkere kopje warme chocomel na afloop niet…

Naast het feit dat je samen met je lover iets leuks wilt gaan doen met Valentijnsdag, is het natuurlijk ook leuk om elkaar te verrassen met een cadeautje. Zoek jij nog inspiratie? Kijk dan eens naar de leukste Valentijnsdag cadeaus. Met een leuk Valentijnscadeautje én een leuk activiteit op Valentijnsdag wordt jullie dag vast onvergetelijk.

Reacties uitgeschakeld voor 5x leuke dingen die je kunt doen op Valentijnsdag