vakantie waddeneiland
Travel

5x waarom een vakantie naar de Waddeneilanden deze zomer een goed idee kan zijn

Ben jij nog zoekende naar een vakantie voor aankomende zomer? Vanwege de maatregelen rondom het coronavirus kan dit lastiger zijn dan normaal. Hoewel je deze zomer waarschijnlijk naar veel bestemmingen in het buitenland kunt reizen, kan het ook nog steeds een goede optie zijn om in eigen land op vakantie te gaan. Als je liever zekerheid wilt en dus in Nederland op vakantie wilt gaan deze zomer, zijn de Waddeneilanden echt een aanrader. Waarom een vakantie naar de Waddeneilanden deze zomer een goed idee kan zijn? Wij geven je wat goede redenen in dit artikel!

Dichtbij, maar ver weg

Een groot voordeel aan een vakantie naar een van de Waddeneilanden is dat het lekker dichtbij is. Echter voelt een vakantie naar de Waddeneilanden niet dichtbij, maar juist ver weg. Er hangt een heerlijke sfeer op de Waddeneilanden en je kunt hier een leuke tijd tegemoet gaan. Je hoeft hier niet ver voor te reizen, dus dit is een groot voordeel. Niet naar een eiland in het buitenland, maar gewoon in eigen land!

Actieve vakantie

Een goede reden om naar een van de Waddeneilanden te gaan deze zomer, is omdat je hier een actieve vakantie tegemoet kunt gaan. Als jij avontuurlijk bent en graag wat onderneemt op een vakantie, is dit dus ideaal. De Waddeneilanden staan bekend om de prachtige natuur. Hier kun je als avonturier dus zeker gebruik van maken. Denk bijvoorbeeld aan het maken van prachtige wandel- en fietstochten. Op ieder Waddeneiland zijn hier genoeg mogelijkheden voor, dus je kunt hier heerlijk je gang gaan. Actief bezig zijn terwijl je geniet van de prachtige natuur: wat wil je nog meer tijdens jouw actieve vakantie? Als je graag zo veel mogelijk verschillende landschappen wilt bewonderen, kan het een aanrader zijn om te kiezen voor het Waddeneiland Ameland. Hier heb je deze mogelijkheid. Op zoek naar een verblijf op Ameland? Kijk dan eens bij Hotel Ameland voor wat leuke opties.

Strandvakantie

Ben jij een strandvakantie gewend en lijkt jou dit ook leuk in Nederland? Dan ben je ook aan het juiste adres bij een van de Waddeneilanden. Hier heb je namelijk genoeg mogelijkheden om van het strand te genieten. Dit is natuurlijk extra fijn als het ook mooi weer is, want dan kun je hier heerlijk gaan zonnebaden. Ook een lunch of diner bij een strandtentje of het maken van een strandwandeling kunnen dan leuke mogelijkheden zijn. Al met al kun je bij de Waddeneilanden dus ook zeker terecht voor een mooie strandvakantie. Het is dan echter alleen nog wachten op het mooie zonnetje. 

Meer zon

Als het belooft een mooie zomer te worden, zit je tijdens een vakantie op een van de Waddeneilanden extra lekker. Waarom dit zo is? Omdat er op de Waddeneilanden gemiddeld meer zonuren zijn dan op het vasteland. Dat betekent dat jij op warme zomerdagen optimaal van het heerlijke weer kunt genieten en dat is een groot voordeel. 

Gezelligheid

De Waddeneilanden kunnen jou ook een hoop gezelligheid bieden. Zo zijn er talloze leuke verblijfplaatsen, waardoor jouw verblijf nog leuker kan worden. Denk aan toffe campings of een luxe hotel. Ben je ervan overtuigd dat Ameland voor jou het geschikte Waddeneiland is voor een vakantie? Kijk dan zeker eens naar Hotel Ameland. Naast de leuke verblijfplaatsen op de Waddeneilanden, zijn er ook verschillende gezellige dorpjes. Hier kun je terecht voor leuke winkels, restaurants en cafés. 

Kortom, er zijn genoeg redenen om een vakantie naar de Waddeneilanden deze zomer te overwegen. Een vakantie in Nederland kan tenslotte ook enorm leuk zijn!

Reacties uitgeschakeld voor 5x waarom een vakantie naar de Waddeneilanden deze zomer een goed idee kan zijn