bijzondere cadeaus
Hip and happening,  Tips

6 bijzondere cadeaus om te geven bij een liefdesjubileum

Of het nu jullie eerste jubileumjaar is of al de tiende, dé dag waarop jullie definitief voor elkaar kozen is hoe dan ook een mooie aangelegenheid om samen bij stil te staan en te vieren. Op zoek naar een origineel cadeau? We zetten wat romantische en originele ideeën voor je op een rijtje. 

  1. Luchtballonvaart 

Wil je je lief écht verrassen met een waanzinnig cadeau dat hij of zij nooit zal vergeten? Regel dan een luchtballonvaart bij zonsondergang. Romantischer kan bijna niet! 

  1. Geef een mooi sieraad

Diamonds are a girl’s best friend en daarom zijn diamanten sieraden misschien wel een van de meest romantische cadeaus om te geven. Uiteraard heb je deze in allerlei maten, uitvoeringen en prijsklassen, maar zorg er bovenal voor dat je er eentje uitkiest die écht bij haar past. 

  1. Kook de sterren van de hemel

Veel koppels gaan uit eten om hun jubileum te vieren, maar wanneer je jezelf eens een keertje écht uitslooft in de keuken en de sterren van de hemel kookt laat je pas echt zien dat je moeite hebt gedaan voor een bijzondere avond. Zeker wanneer je eigenlijk niet zo vaak in de keuken bent te vinden. 

  1. Matchende sieraden

Zijn jullie (nog) niet getrouwd, maar vind je het wel een mooi idee om jullie liefde te bezegelen met mooie, matchende sieraden? Vooral doen! Je kunt er dan ook nog voor kiezen om de sieraden te graveren en jullie namen, initialen of datum vast te leggen op het sieraad. 

  1. Boek een verrassingstrip

Wil je iemand écht verrassen? Boek dan stiekem een verrassingstrip en ‘ontvoer’ hem of haar hier mee naar toe. Boek bijvoorbeeld een nachtje in een stad in Nederland of ergens anders in Europa, of huur een lang weekend een knus huisje op de hei. Romantischer kan bijna niet! 

  1. Maak een boekje met mooie herinneringen

In de korte of lange tijd dat jullie samen zijn hebben jullie vast al ontelbaar veel mooie, grappige en romantische momenten meegemaakt. Hoe mooi is het om deze herinneringen te bundelen in een mooi boekje? Met jullie liefste en grappigste foto’s, maar ook met quotes, avonturen en andere herinneringen. Ontzettend leuk om te krijgen, maar misschien nog wel véél leuker om over dertig jaar nog regelmatig doorheen te bladeren. Op deze manier houd je jullie mooie herinneringen levend.

Reacties uitgeschakeld voor 6 bijzondere cadeaus om te geven bij een liefdesjubileum