Tips

6 coole mannen gadgets

Wanneer je een leuk cadeautje wilt kopen voor je man, vriend of vader, maar hij heeft alles al, dan kan het wel eens lastig worden om een leuk cadeau te kiezen. Het is soms even zoeken, maar er zijn vele leuke gadgets voor mannen te vinden. Dit kan om hele exclusieve gadgets gaan, maar ook om hele voor de hand liggende gadgets. Welk soort gadget je ook koopt maakt niet uit, want mannen zijn nu eenmaal gek op gadgets. Daarom hebben we hierbij een top 6 van de coolste mannen gadgets samengesteld.

  1. Blikjespers

Voor de mannen die regelmatig een blikje bier wegwerken en dan heel stoer proberen om hun lege blikje heel stoer ineen te drukken, maar daar eigenlijk de spierkracht niet voor hebben. Nu is er de blikjespers. De blikjespers kan met de bijgeleverde schroeven gemakkelijk aan de muur bevestigd worden. Plaats het blikje in de pers en duw de hendel naar beneden en je blikje wordt automatisch geperst. Het bespaard ook de nodige ruimte in je vuilniszak.

  1. Houten Woodiful.com horloge

Mannen en horloges zijn ook altijd een goede combinatie. Een horloge staat stijlvol en kan bij elke gelegenheid gedragen worden. Heeft de man al een collectie horloges, dan kan daar altijd weer een speciaal exemplaar aan toegevoegd worden, zoals een houten Woodiful.com horloge.  Dit zijn prachtige stijlvolle houten horloges die in verschillende houtstijlen verkrijgbaar zijn. Met dit houten horloge van Woodiful maar je als man zeker de blits.

  1. Scratch the world

Dit is een ideaal geschenk voor de reislustige mannen. Reis je naar veel verschillende landen dan is het soms lastig bij te houden in welk land je bent geweest. Met deze poster met een gedetailleerde wereldkaart is voorzien van een laagje folie. Telkens wanneer je een land bezocht hebt scratch je de folie van het betreffende land weg. Zo kun je aan iedereen in één oogopslag laten zien welke landen je bezocht hebt.

  1. Bierbrouw pakket

Zelf je eigen gemaakte biertje tappen. Voor de echte bierliefhebbers is dit het ideale cadeau. Volg de nauwkeurig opgestelde handleiding en je ziet dat zelf bier maken helemaal niet zo moeilijk is. Als je alle stappen gevolgd hebt kun uit het bijgeleverde vat je eigen biertje tappen.

  1. Luxe houten badrek

Zit je als man graag in bed dan heeft dit luxe houten badrek veel nu. Je hangt hem over het bad en er zit een boekensteun op, zodat je lekker ontspannen in bad een boek of op je tablet kunt lezen. Daarnaast is er ruimte voor je smartphone en uiteraard een lekker glaasje wijn of een pilsje.

  1. Sudoko toiletpapier

Voor sommige mannen is een toiletbezoek een vorm van ontspanning. Helemaal met een toiletrol met sudokupuzzels. Elk velletje bevat 1 sudoko puzzel, zodat je, als je dat wilt urenlang ontspannen op het toilet kunt verblijven. Een toiletbezoek zal nooit meer hetzelfde zijn.

Reacties uitgeschakeld voor 6 coole mannen gadgets