rechte keuken
Interior,  Living

Alles over rechte keukens

Ben je op zoek naar een nieuwe keuken en twijfel je nog welke keukenopstelling bij je past? Er zijn een aantal verschillende keukenopstellingen en ieder heeft zo zijn eigen kenmerken. Zo staan rechte keukens bekend om de veelzijdigheid ervan. Wil je graag weten of een rechte keuken iets voor jou is? Lees dan snel verder, in deze blog vertellen we je namelijk alles over rechte keukens.

Wat is een rechte keuken

Rechte keukens bestaan uit één keukenblok, hierdoor liggen alle delen van de keuken in een rechte lijn. We zien vrijwel altijd dat een rechte keuken tegen de wand wordt geplaatst, waardoor deze opstelling weinig ruimte inneemt. Doordat je deze opstelling zo compact kunt maken als je wil, is het een veelzijdige opstelling. Deze opstelling is dus ook ideaal voor kleinere of compacte ruimtes.

De mogelijkheden

Je zult misschien denken dat de mogelijkheden bij een rechte keuken wat beperkt zijn, maar dat is niet helemaal waar. Zo kun je de lengte en de hoogte van de opstelling helemaal zelf bepalen. Daarnaast kun je dus kiezen of je graag bovenkasten wil of niet of dat je misschien wel een kastenwand wil. De uitstraling van een rechte keuken wordt bepaald door de materialen die je kiest, waardoor je vrijwel elke stijl kunt creëren. 

Opbergruimte

Voor veel mensen is voldoende opbergruimte in de keuken heel belangrijk. Vaak wordt gedacht dat bij een rechte keukenopstelling de opbergruimte beperkt is. Maar dit hoeft zeker niet zo te zijn. Zo kun je er bijvoorbeeld voor kiezen om een aantal hoge kasten toe te voegen aan je opstelling. Dit zorgt niet alleen voor een strakke uitstraling, het is dus ook nog eens heel erg praktisch. Daarnaast kun je natuurlijk ook voor boven keukenkasten kiezen. Hiervan kun je de hoogte zelf bepalen, waardoor je deze precies naar je eigen wens kunt afstellen. Een rechte keuken van Kitchen4All kun je volledig naar eigen wens invullen en ontwerpen. Zo creëer je dus altijd een keuken die volledig bij je past.

Complete ontzorging

Bij Kitchen4All zijn we er om je van A-Z te ontzorgen. Of dit nu is bij het op doen van inspiratie of bij het uitzoeken van een nieuwe keuken, we staan voor je klaar. In onze keukenwinkels voorzien onze deskundige adviseurs je van advies en maken een 3D-ontwerp van je nieuwe keuken. Ben je tevreden met dit ontwerp en heb je de keuken gekocht? Dan komen we deze gratis bij je thuis afleveren. Indien gewenst kunnen we ook de gehele montage voor je verzorgen. Zo hoef jij je nergens zorgen om te maken en kun je straks optimaal gaan genieten van je nieuwe keuken!

Reacties uitgeschakeld voor Alles over rechte keukens