bk pannen
Tips

Als je houdt van koken kies je voor altijd vers en pannen van BK

Gedurende de afgelopen jaren heb je een ware liefde voor koken ontwikkeld. Naarmate je steeds bewuster ging eten, ben je ook begonnen om steeds meer aandacht te besteden aan de bereiding van gerechten. En wat ooit begon als nieuwsgierigheid om tot nieuwe recepten te komen, is sinds die tijd uitgegroeid tot een ware passie om verschillende ingrediënten zo te combineren dat je tot de ideale smaaksensatie komt.

Naarmate je liefde voor het koken zich verder ontwikkelde, begon je vanzelfsprekend ook steeds meer en hogere eisen te stellen aan de voorzieningen die je tot je beschikking had. Zodoende dat niet alleen de keuken, maar ook andere plekken in en om je huis de nodige veranderingen hebben ondergaan. Daarom heb je sindsdien voorheen onnodig geachte keukenapparaten aangeschaft, is onder meer je messen set aanzienlijk uitgebreid en ben je in de tuin aan de slag gegaan, om je van een verscheidenheid aan verse ingrediënten te voorzien.

In de tuin heb je verse rozemarijn, munt, peterselie en basilicum

Zodra je door de keukendeur de tuin inloopt, kom je daar dan ook uiteenlopende kruiden tegen die je met grote regelmaat in de keuken gebruikt. Verse basilicum, peterselie en koriander komen meerdere malen per week terug in verschillende gerechten, maar ook andere kruiden zoals verse munt worden toegepast om thee mee te maken, om desserts van een verfrissend blaadje groen te voorzien of om salades net die extra smaakbeleving te geven.

Met een groeiende liefde voor koken, kwamen ook andere aspecten naar voren die noodzakelijk zijn voor het bereiden van het perfecte gerecht. Naast de basis van de juiste ingrediënten, heb je bijvoorbeeld ook de juiste pannen nodig, zodat je op gedegen wijze aan de slag kunt gaan om culinaire hoogstandjes daadwerkelijk te kunnen verwezenlijken. 

Goede pannen zijn van fundamenteel belang om goed te koken

Na het uitproberen van verschillende merken, heb je toch een voorliefde ontwikkeld voor BK pannen. Deze oer-Hollandse pannen zijn ontworpen met slechts een doel: functionaliteit. De collectie van pannen bestaat daarom uit een diverse selectie pannen, van koekenpan tot braadpan en kookpan. De speciaal ontwikkelde dikke capsule bodem zorgt ervoor dat alle BK pannen een uitstekende warmtegeleiding hebben en daarom geschikt zijn om probleemloos te koken, bakken, braden en stoven.

Van oorsprong legde BK zich met name toe op het fabriceren van melkbussen en keukengerei. Na het ontwikkelen van een speciale emaillen bescherming laag, stond niets het ontwikkelen van verschillende collecties pannen echter nog langer in de weg. Sindsdien heeft BK zich ontwikkeld tot een van de voornaamste leveranciers van kwaliteitspannen voor zowel de professionele als de passionele kok.

Daarom dat de pannen van BK vandaag de dag een vast onderdeel vormen van de door jouw gebruikte hulpmiddelen in de keuken om dagelijks tot verrassende culinaire creaties te komen, gekenmerkt door het op originele wijze toepassen van verschillende ingrediënten die op specifieke manier bereid worden, waarmee je steeds weer een culinair hoogstandje op tafel kunt zetten!

Reacties uitgeschakeld voor Als je houdt van koken kies je voor altijd vers en pannen van BK