Tips

Altijd de juiste hulp voorhanden!

Je kent het wel. Jouw kind komt er de avond van tevoren achter dat er een groot proefwerk voor morgen op de planning staat. Een hoop stress en spanning. Uiteraard doe jij er alles aan wat in jouw macht ligt om te helpen, maar wat is dat al lang geleden die stof! Sinds vijf jaar bestaat er het leerplatform die dit soort problemen oplost: Mr. Chadd. 

Een behulpzame app voor huiswerkbegeleiding

Mr. Chadd is een app, maar kan ook gebruikt worden via de tablet, laptop of vaste pc. Jouw kind kan hier terecht met al zijn of haar vragen over het huiswerk, voor ieder vak. Hoe werkt dat dan? Jouw kind stuurt een  vraag en binnen 10 seconden wordt hij of zij geholpen door een coach. Deze coaches zijn topstudenten die allemaal zijn getoetst en getraind, zodat zij jouw kind optimaal kunnen helpen. 

Is er meer dan deze app?

Mijn kind heeft ook moeite met plannen, ‘leren’ leren en heeft weinig motivatie om te leren. Kan Mr. Chadd daar ook bij helpen? 

Jazeker! Direct na het aanschaffen van het app-abonnement kan jouw kind met al zijn vragen bij ons terecht. Het probleem wordt dus meteen aangepakt, waardoor verdere achterstand voorkomen kan worden. Hij of zij kan vragen stellen voor ieder vak. Tijdens schooltijd, ’s avonds of in het weekend. 

Professionele hulp voor elk kind

De eerste twee weken gebruikt jouw kind onze app om niet nog verder achteruit te gaan voor het vak waar hij of zij bij vastloopt. Ondertussen analyseren onze onderwijskundigen wat de problemen van jouw kind zijn. Zij kijken hoe het beste invulling kan worden gegeven aan de huiswerkbegeleiding. Of dit het leren plannen, het verhogen van de motivatie of het geven van leertips is; wij helpen jouw kind verder. 

Binnen deze twee weken vinden wij een geschikte coach die hulp kan bieden bij de specifieke hulpvraag van jouw kind. Tijdens de Mr. Chadd huiswerkbegeleiding krijgt jouw kind actieve, persoonlijke begeleiding en wordt jouw kind gestimuleerd het beste uit zichzelf te halen. Met de online hulp van Mr. Chadd plus fysieke huiswerkbegeleiding aan huis heb jij altijd de juiste hulp voorhanden, waardoor je een hoop stress voorkomt.

Reacties uitgeschakeld voor Altijd de juiste hulp voorhanden!