luxe reis zimbabwe
Travel

Beleef een onvergetelijke luxe reis naar Zimbabwe

Dankzij de rijke geschiedenis, prachtige landschappen en gastvrije bevolking is Zimbabwe een geweldig land om op vakantie te gaan. Een van de highlights tijdens een luxe reis is toch wel die welbekende safari die je van de reisgidsen kent. Je staat tijdens een safari oog in oog met verschillende prachtige dieren en je leert in een korte tijd alles over de geweldige omgeving. Ontdek jij binnenkort ook de ongerepte natuur en wonderschone parken die het land rijk is?

Spot prachtig wildleven tijdens een luxe reis door Zimbabwe

Wie aan Afrika denkt, denkt al snel aan de prachtige natuur en het wildleven. Het continent is hiervoor de ideale bestemming en er zijn tal van mogelijkheden om Afrika reizen op maat samen te stellen, bijvoorbeeld: een wandelsafari in Zimbabwe. Het is een unieke ervaring om tijdens een wandelsafari indrukwekkende buffels, olifanten, hyena’s en zebra’s te spotten. Ook is er de mogelijkheid om een aantal zeldzame dieren te spotten. Denk hierbij aan de sabelantiloop en de wilde hond. Is de safari voorbij? Dan kun je tot rust komen in één van de luxe accommodaties die op voorhand geboekt zijn.

Ontmoet de locals tijdens een reis in Zimbabwe

Niets is zo leuk dan in contact komen met locals, nietwaar? Wellicht leer je enkele woorden in een lokale taal zoals Nyanja, Shona of Xhosa en maak je kennis met de lokale cultuur en de gewoontes van de bevolking. Tijdens een reis door Zimbabwe is deze ontmoeting met locals uiteraard geen enkel probleem. Kies voor een bezoekje aan het platteland of bezoek een school. De kinderen staan te popelen om met je te zingen en dansen.

Stel zelf je reis samen en ontdek de highlights van Zimbabwe

Het is begrijpelijk dat je niet zo snel weet hoe je je op een rondreis door Zimbabwe moet voorbereiden. Wat komt er allemaal bij kijken en wat zijn nu de highlights? Welke gebieden zijn het best bereikbaar met de auto en welke gebieden zijn het veiligste? Door de reis vooraf samen te stellen en te plannen ben je verzekerd van een ongelofelijke rondreis waarbij je de belangrijkste trekpleisters uit Zimbabwe bezoekt. Zo kom je tijdens een luxe reis bijvoorbeeld langs de indrukwekkende Victoria Falls. Een prachtig uitzicht tijdens een bezoek aan het Gonarezhou NP is ook mogelijk! Bezoek je de ruïnes van de voormalige hoofdstad van het land? Wacht niet langer en laat je inspireren voor een  luxe reis naar dit prachtige Afrikaanse land!

Reacties uitgeschakeld voor Beleef een onvergetelijke luxe reis naar Zimbabwe