jeans
Fashion

Ben je op zoek naar een mooie jeans? Zo vind je ‘m!

Als je op zoek bent naar een mooie spijkerbroek, raak je gemakkelijk overweldigd. Er zijn honderden stijlen, kleuren en merken om uit te kiezen. Velen zijn bovendien niet van zo’n geweldige kwaliteit, dus hoe weet je welke jeans je moet kopen? Wat is de beste optie? Hier zijn een paar tips:

Kijk goed naar de pasvorm

Alle jeans hebben een andere pasvorm, van skinny tot mom fit. Pasvorm is belangrijk, aangezien de pasvorm van jeans verschilt per merk en stijl. Skinny jeans passen over het algemeen strakker om de taille en heupen. Ze zijn bovendien gemaakt van rekbaar waardoor je figuur goed uit de verf komt.

Als het op pasvorm aankomt, is de algemene vuistregel om te kiezen voor een pasvorm die past bij uw lichaamsvorm. Skinny jeans biedt geen ondersteuning of extra ruimte als je een rond figuur hebt, terwijl een hoge, rechte jeans je taille slanker en je benen langer doet lijken. Voor degenen die een combinatie van verschillende vormen hebben, overweeg dan om een stijl te dragen die is ontworpen om je romp te verlengen en je taille te minimaliseren.

Beoordeel de prijs-kwaliteitverhouding

Prijs en kwaliteit verschillen sterk per merk, stof en soort denim. Je kunt een heel goedkope spijkerbroek kopen, maar die houdt het misschien niet zo goed als een duurder paar. Een duurder paar gaat langer mee en draagt beter, waardoor het voor de meeste kopers een betere investering is. Het type stof is ook een belangrijke factor bij het maken van een aankoop. Sommige soorten denim, zoals stug denim, zijn beter voor koude en vochtige klimaten. Denim in andere stoffen, zoals spandex of rekbaar katoen, is beter voor warmere klimaten.

Ga altijd voor draagcomfort

Bij het kiezen van een spijkerbroek moet je er goed uitzien en je tegelijkertijd prettig voelen. Als je een stijl kiest met een kleine hoeveelheid stretch, kan het zijn dat je spijkerbroek niet comfortabel zit.

Veel topmerken maken jeans die zowel modieus als zeer functioneel zijn. Met deze jeans kun je er tegelijkertijd sexy, casual en elegant uitzien!

Reacties uitgeschakeld voor Ben je op zoek naar een mooie jeans? Zo vind je ‘m!