Fashion

Ben jij klaar voor een nieuwe lente?

Oud en nieuw is alweer een tijdje geleden en ondanks dat het nog steeds erg koud is buiten, kijken we alweer vol blijdschap vooruit naar een nieuwe lente. De bomen worden weer groen, de bloemen worden weer kleurrijk en stiekem misschien nog wel het leukste… we kunnen weer lente inkopen doen! Immers onze oude outfits zijn nodig toe aan vervanging toch 😉

Mijn tips voor de lente inkopen

De kosten van het kopen van kleding kunnen natuurlijk best wel hoog oplopen, daarom geef ik je hier een paar tips hoe ik elk jaar weer wat geld weet te besparen.

  1. Mijn favoriet; Hellospecial

Mijn absolute favoriet is de online veilingsite Hellospecial. Op dit platform bepaal je zelf hoeveel je betaald voor een artikel en zit je dus niet vast aan vaste verkoopprijzen. Door middel van een eenvoudig veilingsysteem is het naast besparend, ook nog eens erg leuk om de beste deals te veroveren. Registreer je eenvoudig en binnen 5 minuten kan je beginnen met jouw nieuwe lente garderobe samen te stellen.

Wat ik ook erg handig vindt van Hellospecial is dat zij de prijzen die worden gehanteerd in de meeste winkels weergeven. Zo weet je dat je niet teveel biedt en of je dus een echt koopje hebt weten binnen te slaan.

  1. Online aanbieding gidsen

Waar we vroeger verplicht waren elk kortingsblad door te spitten opzoek naar de beste deals wordt dit nu al vaak online voor je gedaan. Neem nou bijvoorbeeld Euroknaller. Dit is een platform waar dagelijks de beste dagaanbiedingen voor je worden verzameld en overzichtelijk worden weergegeven. Je kan selecteren in welke categorie je aanbiedingen wilt ontdekken en deze worden direct weergegeven.

  1. Bekijk vooraf welke winkels aanbiedingen hebben

Waar we vroeger zagen dat alle winkels op dezelfde tijd een uitverkoop organiseerde zien we dat nu ook tijdens het seizoen al uitverkopen worden georganiseerd. Zo zien we dat de lente collecties van 2017 in de lente van 2018 wordt aangeboden in een speciale uitverkoop hoek. Ondanks dat het een jaar ouder is dan de huidige collectie zitten hier vaak nog tijdloze kledingstukken tussen!

Reacties uitgeschakeld voor Ben jij klaar voor een nieuwe lente?