kerstmutsen bestellen
Hip and happening

Bereid je op tijd voor op de warmte van de feestdagen

Daar zit je dan op je terras. Met ruim 1,5 meter afstand tussen jou en je partner. Terwijl er tegen je wordt gepraat staan jouw ogen op oneindig. De zomer zit er nog niet eens op en jij bent in gedachten al met de feestdagen bezig. Maanden liggen er nog tussen voordat het zover is, maar met alle gebeurtenissen van de afgelopen maanden wil je er zeker van zijn dat jij er meer dan klaar voor bent om tijdens de decembermaand goed uit te pakken.

Het is natuurlijk geen makkelijke tijd geweest. Jouw bar met restaurant zijn maandenlang op slot gegaan tijdens de uitbraak van het coronavirus. Je zag je inkomsten verdwijnen en je moest helaas een gedeelte van je personeel ontslaan. Nu je voorzichtig weer bent open gegaan, alle nieuwe maatregelen in acht nemend, kun je echter alleen maar dromen van hoe het straks zal zijn om de tent weer goed gevuld te hebben. 

Je wilt op tijd klaar zijn voor de gezelligste maand van het jaar

Je bent daarom ook hoopvol dat de komende maanden de nodige positieve veranderingen gaan brengen. En tegen de tijd dat de gezelligste maand van het jaar aanbreekt, wil je er daarom ook helemaal klaar voor zijn. De koude van buiten wordt dan afgewisseld met een warme sfeer binnen en dat is iets waar jij garant voor zult gaan staan. 

Terwijl er om je heen nog salades worden gegeten en rosé wordt gedronken in de middagzon ben jij aan het peinzen over de passende kerstverlichting en het speciale decembermenu. Als vanouds ben je van plan om op tweede kerstdag een feestavond te organiseren, maar je wilt dit jaar toch nog iets extra’s toevoegen hieraan. 

Kerstmutsen zijn de ideale manier om de sfeer in je zaak te vergroten

Misschien is het wel een goed idee om kerstmutsen in veel verschillende kleuren te bestellen, om deze vervolgens uit te delen wanneer mensen binnenkomen. En natuurlijk gebeurt dat door middel van een reservering, want je wilt natuurlijk ook voorbereid zijn op de nodige regelgeving die eraan zit te komen. Hoe dan ook zijn kerstmutsen een leuk idee. Misschien is het ook wel een leuk idee om er nog een speciale mening aan te geven, een bijzonder kerst motto, een boodschap van hoop en het plezierige besef om te mogen leven. Kerstmutsen bedrukken is dan niet eens zo’n slecht idee? En je ziet in gedachten al voor je hoe iedereen met een bedrukte kerstmuts met een positieve boodschap fijn aan tafel zit te dineren. 

Beetje bij beetje krijg je zo steeds meer zin in de komende maanden. Terwijl je om je heen kijkt naar al die mensen in hun zomerse outfit bedenk je er allemaal kerstmutsen bij. Het gaat wel weer goed komen, bedenk je bij jezelf, terwijl je nog een slok koud bier neemt en jezelf weer in het gesprek mengt met je partner. “Zullen we alvast een berg kerstmutsen bestellen?”, vraag je hem gelijk maar.

Reacties uitgeschakeld voor Bereid je op tijd voor op de warmte van de feestdagen