fauteuil
Interior,  Living

Bij een nieuwe woning hoort nieuw meubilair. Waar kun je het best terecht?

Na lang wikken en wegen hebben jullie zojuist jullie eerste eigen woning gekocht. Het was daarbij vooral de beslissing om op zoek te gaan naar een huis die lang duurde, want toen jullie eenmaal actief op de huizenmarkt gingen kijken, hadden jullie ontzettend veel geluk en vonden jullie al snel een prachtige alleenstaande woning met een grote tuin voor een hele goede prijs. 

Binnen no-time hadden jullie de knoop doorgehakt, na kort beraadslagen werd vervolgens het contract ondertekend en over twee weken is het dan eindelijk zover en vindt de sleuteloverdracht plaats. Enthousiast zijn jullie aan het brainstormen over wat jullie allemaal willen gaan doen om er zeker van te zijn dat jullie het nieuwe woning ook daadwerkelijk in een droomhuis kunnen omtoveren. 

Niks is zo leuk als een woning helemaal opnieuw in te richten!

Beiden zijn jullie het er over eens dat het helemaal opnieuw inrichten straks toch wel het meest interessant is. Veel van het huidige meubilair dat in jullie appartement te vinden is, is nog afkomstig uit de verschillende studentenwoningen waar jullie jaren geleden al weer uit vertrokken zijn. Misschien zijn er wel een paar kleine dingen die uit nostalgische overwegingen de verhuis straks overleven, maar het idee is dat jullie straks met een schone lei beginnen en het hele huis van top tot teen van een nieuwe sfeer gaan voorzien. 

Natuurlijk hebben jullie al een planning gemaakt van wat er straks allemaal moet gaan gebeuren, alvorens jullie daadwerkelijk je intrek kunnen gaan nemen. Er staat de aanleg van een nieuwe badkamer op de planning en over een nieuwe keuken zijn jullie nog aan het twijfelen. Verder zal er behoorlijk wat geschilderd moeten worden en zijn jullie nog aan het beraadslagen of jullie wel of geen nieuwe vloer in de woonkamer willen laten leggen. 

Iedere ruimte moet straks van een eigen karakter worden voorzien

En ondanks het feit dat jullie er dus nog niet helemaal over uit zijn wat er allemaal nog moet gaan gebeuren, zijn jullie al aan de slag gegaan met het speuren naar nieuw meubilair, essentieel om straks in iedere ruimte een passende sfeer te gaan creëren. Jullie zijn op zoek naar origineel, gebruiksvriendelijk en hedendaagse meubels voor een goede prijs, een goede plek waar jullie terecht kunnen voor alles wat jullie nodig hebben, van een nieuw bed tot een grote keukentafel en van een comfortabele bank tot passende verlichting en andere accessoires om jullie woning helemaal af te maken.

Via meerdere vrienden hebben jullie goede verhalen gehoord over Haco, een van de grotere woonwinkels van Nederland. Zij zijn gedurende de afgelopen vijftig jaar uitgegroeid tot een toonaangevende expert op woongebied en bieden een groot aanbod aan allerlei woon- en slaapmeubilair. Of je nu op zoek bent naar een moderne eettafel met bijpassende stoelen of naar een comfortabele zithoek, HACO heeft vele uiteenlopende opties voor je beschikbaar. 

De woonexperts van HACO staan je vrijblijvend te woord voor interieuradvies

Bovendien kun je kiezen uit online bestellen of langs gaan bij een van de 32 fysieke winkels van HACO. Hier staan ervaren vakmensen je bij als je op zoek bent naar passend interieuradvies of verdere vragen hebt met betrekking tot de verschillende mogelijkheden die HACO je op je meubelgebied kan bieden. Bovendien zijn de meubels bijzonder scherp geprijsd, omdat er op grote schaal wordt ingekocht!

Reacties uitgeschakeld voor Bij een nieuwe woning hoort nieuw meubilair. Waar kun je het best terecht?