Fashion

Boho jurkjes voor dames!


De boho jurk en andere boho kledingsstukken worden meestal geassocieerd met de bohemian, de vrijgevochten, onbezorgde en onafhankelijke vrouw voor wie comfort voorop staat. De boho jurk bestaat uit een mengeling van intense kleuren en creatieve patronen, en de stof is zo soepel dat ie automatisch lekker valt. De boho jurk heeft ook een retro randje, in de jaren zeventig was de jurk razend populair en nu, decennia later, is de jurk bezig aan een ware revival.

Levensstijl

Een boho jurk heeft zowel een hippe als een hippie-look dus je kunt ze aantreffen op catwalks, festivals en op beachparties. Het retro, hippie-aspect zit ook volledig in het motto van de lijn, want wie boho jurkjes draagt weet zich verzekerd van liefde, vredelievendheid en gelukzaligheid! Je kan er op onbezorgde, zomerse dagen dus lekker mee flaneren. De kleding heeft een nonchalante uitstraling en dat is ook hoe wij willen dat je je voelt wanneer je een boho jurkje draagt.

Boho kledingsstukken

De kledingsstijl laat zich het best omschrijven als casual en ongecompliceerd. De jurken zijn kleurrijk en etno, want diversiteit is wat kenmerkend is voor boho kleding.  De geometrische patronen van inheemse volksstammen zijn veel voorkomende prints op boho jurkjes. Op je jurkje tref je dus allerlei ruitjes, bloemendessins en andere franjes aan. De patronen zijn heel erg kleurrijk en passen daarom vooral bij een onbezorgde zomer. De jurkjes bestaan meestal uit aardetinten. Allerlei opvallende details maken de jurkjes helemaal af. Boho jurkjes moeten niets hebben van ‘less is more’, maar zouden daartegen graag in willen brengen: ‘more is more’. Uiteraard kun je voor het contrast zorgen dat je schoenen wat minder extravagant zijn.

Waar en door wie te dragen?

Boho jurkjes zijn er in principe voor iedere dame of meisje die graag kleurrijk door het leven gaat. Voor inspiratie kun je kijken naar internationale sterren als Sienna MIller en Kate Moss, die vaak geheel in boho-stijl gespot worden. Wil je dus die Ibiza-vibe pakken, kijk dan vooral op MY Jewellery voor jouw favoriete boho jurkje.            

Reacties uitgeschakeld voor Boho jurkjes voor dames!