buitenspeelgoed
Living

Buitenspeelgoed kopen voor de zomer? Dit speelgoed mag niet ontbreken

Ook al laat het zomerse weer nog even op zich wachten, we kunnen ons al wel verheugen op de zomervakantie. En wie zomervakantie zegt, zegt buitenspelen. Je urenlang vermaken langs het water of in het bos, na het avondeten nog even verstoppertje doen met de buurtkinderen of dagenlang werken aan een verkeerspark van stoepkrijt in je eigen wijk. Kinderen zij ’s zomers het liefst de hele dag buiten. En om dit plezier te vergroten, is goed buitenspeelgoed onmisbaar. Daarom in dit artikel: dit buitenspeelgoed mag deze zomer niet ontbreken. 

  1. De step

 Allereerst, het transport. Om zo snel mogelijk van a naar b te komen – waar a je eigen huis is en b het huis van je vriendjes en vriendinnetjes – heb je vervoer nodig. Het liefst snel vervoer, want ’s zomers is er geen tijd te verliezen. Steps zijn dan ook ideaal buitenspeelgoed. Bovendien is een step niet alleen handig, het is ook nog eens heel erg leuk om mee te stunten en racen. Een step scooter, driewieler step of echte stuntuitvoering – de step is onmisbaar. 

  1. Waterpistool

Een klassieker maar zeker niet ouderwets: het waterpistool. Leuk, functioneel, verkoelend en bovenal gegarandeerd plezier. Daag je vrienden uit voor een watergevecht en schakel ze stuk voor stuk uit. Wie houdt z’n T-shirt het langste droog? Wanneer het buiten warm is, is een waterpistool de perfecte verkoeling. 

  1. Een bal

Voetballen, stuiterballen, skippyballen, volleyballen – noem het maar op. Speelballen heb je nooit teveel. Buitenspelen wordt namelijk echt leuk als je je eigen spelletjes en spelregels bedenkt. Met een bal is de basis voor je nieuwe spel gelegd. Je kunt uiteraard ook gewoon een potje gaan voetballen op straat of in het park. Laat alle ballen uit de hele buurt verzamelen en organiseer je eigen competities deze zomer! 

  1. Een zwembad 

Speelgoed kun je het eigenlijk niet noemen, maar plezier geeft een zwembad wel degelijk! Bovendien kun je veel buitenspeelgoed ook ín het zwembad gebruiken. Op die manier kun je een zwembad toch een beetje tot speelgoed rekenen. Maar ook volwassenen kunnen optimaal genieten van de heerlijke verkoeling van een zwembad. Deze zomer mag een zwembad in de tuin dan ook niet ontbreken! 

Laat de zomer maar komen 

Heb jij al je buitenspeelgoed al in huis voor deze zomer? Of kan je collectie nog wel wat aanvulling gebruiken? Kijk eens bij Top 1 Toys of je nog buitenspeelgoed ziet dat nog niet bij jou in de garage ligt. Zo bereid jij je voor op een zomer vol warme dagen en eindeloos speelplezier!

Reacties uitgeschakeld voor Buitenspeelgoed kopen voor de zomer? Dit speelgoed mag niet ontbreken