cadeautjes door de brievenbus
Tips

Cadeautjes die door de brievenbus passen 

Brievenbuscadeautjes worden steeds populairder. Ze zijn makkelijk uit te zoeken op verschillende webshops en het grote voordeel is natuurlijk dat ze passen door de brievenbus. De gelukkige hoeft dus niet per se thuis te zijn voor ontvangst. Een brievenbus cadeau kan een goede oplossing zijn als je helaas zelf niet het cadeau kan overhandigen of als je simpelweg de brievenbuscadeautjes hartstikke leuk vindt. In deze tekst vind je 5 leuke cadeau-ideeën die passen door de brievenbus.

Chocoladerepen  

Chocoladerepen passen makkelijk door de brievenbus en zijn een ideaal cadeau voor de chocoladeliefhebber. Tony Chocolonely is een merk chocola die vaak wordt gebruikt om te sturen als cadeautje door de brievenbus. Je kan het geven van de reep persoonlijker maken door bijvoorbeeld een kaartje of brief toe te voegen. Er is een ontzettend groot assortiment waaruit je kunt kiezen. Als de liefhebber houdt van meerdere soorten chocola kan je kiezen voor een box met meerdere smaken!

Droogbloemen op een standaard

Droogbloemen als cadeau door de brievenbus laten bezorgen is een ware trend geworden. Omdat de bloemen gedroogd zijn en in een standaard zitten gaan ze niet makkelijk kapot. Droogbloemen kunnen een hele leuke decoratie zijn in je huis. Plaats ze bijvoorbeeld in de slaapkamer of in de badkamer voor een leuke sfeer. Bovendien is het pakket wat je ontvangt vaak DIY. Ze kunnen dan lekker aan de slag om het pakket in elkaar te zetten wat weer zorgt voor een leuke beleving.  

Merci chocolade

De chocolade geschenkdozen van Merci zijn een symbool geworden. Je maakt daar iedereen mee blij! Ze zijn een lekker cadeau met veel soorten chocolade waar je lang van kan genieten. Ideaal om te geven als bedankje bij een afscheid of als een hart onder de riem bij moeilijke tijden. Vaak kan je een persoonlijke boodschap achterlaten voor de geadresseerde.   

Smuldoosjes

Als de ontvangen wel houdt van smullen kan je kiezen tussen een groot assortiment aan smuldoosjes. De smuldoosjes komen bijvoorbeeld met heerlijke chocolade(reepjes) of snoep. Je kan de doosjes ook makkelijk een persoonlijk touch geven door een sticker of etiket op het doosje te laten plakken met een boodschap. Leuk voor bijvoorbeeld moeder & vaderdag of een felicitatie.  

Brievenbus bloemen

Als je iemand op een unieke manier wilt verrassen kan je online bloemen bestellen die door de brievenbus passen. Ze zijn zo op maat gemaakt dat ze passen in een leuk pakketje. Denk bijvoorbeeld aan brievenbus rozen, freesia’s, voorjaarsbloemen of anjers. Bloemen hebben verschillende betekenissen. In combinatie met een leuke boodschap en versierd doosje kan je hiermee iemand fijn verrassen. Naast de brievenbus bloemen in een doosje heb je ze tegenwoordig ook in een DIY-pakket. Het meest originele is misschien wel de BloomTable. Het pakket tover je om in een tafeltje waar je de bloemen in kan zetten. Het tafeltje waar je de bloemen in zet heeft opvouwbare pootjes en wat gaten. Vaak worden er kleine tube vaasjes aan toegevoegd om de bloemen in te plaatsen. 

Reacties uitgeschakeld voor Cadeautjes die door de brievenbus passen