kledingtips voor vrouwen met brede heupen
Tips

De beste kledingtips voor vrouwen met brede heupen

Ben jij gezegend met mooie brede heupen en volle bovenbenen? Misschien ben je geneigd om deze te verstoppen, maar dat is voor niets nodig. Integendeel: je prachtige rondingen mogen juist gezien worden! In dit artikel delen we de beste kledingtips voor vrouwen met brede heupen. Zo kan jij straks jouw kleerkast vullen met items waarmee je jouw brede heupen liever ziet dan ooit!

1. Brede heupen? Kies voor wikkel- en A-lijnjurken

De wikkel- en A-lijnjurken zijn op en top vrouwelijke klassiekers die brede heupen op de meest flatterende manier benadrukken. Een wikkeljurk accentueert de lijnen van je figuur, terwijl een A-lijnjurk vooral de nadruk op je taille legt en je volle billen mooi doet uitkomen. Trek er een panty en leuke laarzen onder aan en showen maar!

beste kledingtips voor vrouwen met brede heupen

2. Jeans met hoge taille

Een jeans met hoge taille accentueert het slankste deel van je lichaam en flatteert je figuur. Geef de voorkeur aan een bootcut of flared jeans: deze lopen wat breder uit vanaf je knieën of kuiten waardoor de onderkant van je benen meer volume krijgt. Op die manier breng je je lichaam prachtig in balans. Je kiest het beste voor een effen broek zonder opvallende decoraties aan de bovenkant, want deze trekken onnodig de aandacht naar je billen.

3. Losse tops en blouses

Vermijd strakke bovenstukken en draag losse tops en blouses die los over je heupen vallen. Vooral bovenstukken met een A-lijn zijn ideaal. Deze spannen niet over je heupen en creëren een prachtige lijn en silhouet. 

De beste kledingtips voor vrouwen met brede heupen

4. De juiste stoffen

Ook de juiste stoffen spelen een belangrijke rol als je jouw rondingen mooi wilt benadrukken. In een synthetische stof zullen je benen er bijvoorbeeld minder mooi uitzien dan in een katoenen broek van goede kwaliteit. Je investeert daarom beter in één kwalitatief goede broek dan in vijf goedkope exemplaren. Door je bovenstukken af te wisselen, wordt je outfit nooit saai. 

5. Ga voor kleur

Het klopt zeker dat zwarte kleding afslankt. Hierdoor ben je wellicht geneigd om naar donkere kledingstukken te grijpen die je brede heupen verdoezelen. Echter kan je met kleuren juist veel goeds doen voor je figuur. Kies bijvoorbeeld voor een neutrale broek of rok, en combineer daar een gekleurde top of kleurrijk accessoire bij. Wil je jouw prachtige, vrouwelijke rondingen juist laten opvallen? Kies dan voor een mooie broek of rok in een opvallende kleur of print en hou je bovenstuk neutraal.

tips voor vrouwen met brede heupen

Lees ook: Hoe stel je als vrouw een leuke outfit samen? 

Reacties uitgeschakeld voor De beste kledingtips voor vrouwen met brede heupen