hoesje smartphone
Tips

De grootste voordelen van een smartphonehoesje op een rijtje

De meeste mensen die een nieuwe smartphone kopen, kopen hier direct een hoesje bij. Helaas doet lang niet iedereen dit. Omdat je het design van een telefoon niet goed meer ziet als er een hoesje omheen zit, gebruik je het toestel mogelijk liever zonder smartphonehoesje. Toch brengt zo’n hoesje ook de nodige voordelen met zich mee. Ben je nog niet overtuigd? In deze tekst zetten wij de grootste voordelen van een smartphonehoesje voor jou op een rijtje. 

1. Je beschermt jouw telefoon
Laten we direct maar beginnen met het grootste voordeel: je beschermt jouw telefoon met een smartphonehoesje. Als er geen hoesje om jouw telefoon zit en je hem laat vallen, kan er maar zo een barst in jouw scherm zitten. In het ergste geval werkt het toestel zelfs helemaal niet meer. Met een smartphonehoesje is deze kans aanzienlijk kleiner. Wanneer er een hoesje om het toestel zit, vangt de telefoon zelf de klap niet langer op. Hierdoor ontstaat er minder snel schade aan jouw telefoon. Dit hangt overigens wel af van het soort hoesje dat je koopt.

2. Mogelijkheden zijn nagenoeg eindeloos
Een tweede voordeel van smartphonehoesjes is dat de mogelijkheden nagenoeg eindeloos zijn. Ben je in het bezit van een iPhone 12 Pro Max en heb je al voorzichtig naar een hoesje gekeken? Dan is het je vast en zeker opgevallen dat er talloze iPhone 12 Pro Max hoesjes te koop zijn. Je kunt onder meer en backcover kopen. Dit hoesje zit om de achterkant, onderkant, bovenkant en zijkanten van jouw smartphone. Is dit voor jou niet voldoende? Kies dan voor een flip- of bookcase. Zo’n hoesje bedekt ook het scherm van jouw iPhone 12 Pro Max.

Verwacht overigens niet dat je alleen maar een soort smartphonehoesje hoeft te kiezen. Hoesjes voor een iPhone worden namelijk gemaakt van verschillende materialen. Er worden onder meer smartphonehoesjes van siliconen verkocht, maar ook van leer en kunststof. Daarnaast zijn ze verkrijgbaar in diverse kleuren. Vind je de standaardhoesjes wat saai? Geen probleem, want je kunt ze tegenwoordig zelfs personaliseren. Het is bijvoorbeeld mogelijk om een smartphonehoesje met foto van jezelf, je kind(eren) of je huisdier te bestellen. Hierdoor is er voor iedereen een geschikt smartphonehoesje te vinden.

3. Je kunt er pasjes in kwijt
Wie denkt dat smartphonehoesjes alleen maar dienst doen als bescherming voor jouw telefoon, heeft het mis. In sommige van deze hoesjes kun je namelijk ook pasjes opbergen. Dit is vooral het geval bij een bookcase. In het deel van deze iPhone11 hoesjes dat het scherm bedenkt, kun je vaak een paar pasjes kwijt. Stop je jouw bankpas, identiteitskaart en rijbewijs in het smartphonehoesje? Dan hoef je in principe geen portemonnee meer mee te nemen. Jij kunt jezelf immers legitimeren en bovendien kun je overal met jouw pinpas betalen.

Reacties uitgeschakeld voor De grootste voordelen van een smartphonehoesje op een rijtje