hoed is weer in de mode
Fashion

De hoed is weer in de mode!

Een trend die je steeds vaker voorbij ziet komen: Het dragen van een hoed. In veel plaatsen zie je regelmatig een persoon lopen die een hoed draagt. Het wordt ook steeds meer gedragen, tijdens allerlei gelegenheden. Het openbaar dragen van een hoed zorgt ervoor dat andere mensen beïnvloed worden, grote kans dat ze daardoor ook een hoed gaan aanschaffen. De hoed is weer in de mode, dat zie je ook terug in de bladen. Veel modellen dragen een hoed of houden het voorwerp nonchalant in de hand. Het kan echt een toevoeging zijn aan de outfit. Hieruit kunnen we concluderen: Hoeden dragen is helemaal in, maar wat voor soorten hoeden zijn er eigenlijk op de markt? En wanneer kan het gedragen worden?

hoeden dragen is weer in de mode

Wat voor soorten hoeden zijn er?

Er zijn allerlei hoeden te verkrijgen. Hoeden dragen is weer in de mode, daardoor wordt het assortiment steeds groter. Er wordt ingespeeld op ontwikkelingen op modegebied. Er kan onderscheid zijn tussen een dames en een heren hoed, maar er zijn ook exemplaren die voor beide geslachten geschikt zijn. Ook is er een breed scala aan kleuren, vaak zijn deze gebaseerd op de seizoenen en trends. Bij de aanschaf van een hoed is het materiaal ook belangrijk, de stof moet prettig aanvoelen. Verder is de maat ook van belang, niet te strak en zeker niet te losjes. Anders is de hoed bij de eerste windvlaag verdwenen. En juist bij regen en wind is wat beschutting fijn, dat kan een hoed dan ook bieden.

young latino woman portrait with hat in front old house summer d

Wanneer kan het gedragen worden?

Een hoed is niet alleen een mode voorwerp. Het kan ook echt prettig zijn om er een te dragen. Zeker bij koude weersomstandigheden kan de hoed als een scherm dienen tegen de felle wind. De hoed is weer in de mode mede omdat het prachtig kan staan, maar ook steeds meer mensen zien het gemak van dit voorwerp. Heb je een dag waarop het haar niet mee wil werken? Zet een hoed op en niemand die er wat van ziet. Een hoed kan ook gedragen worden bij bijzondere gelegenheden, zo wordt jouw outfit nog wat unieker. Kortom, er zijn verschillende mogelijkheden met een hoed.

ook mannen dragen hoeden

Reacties uitgeschakeld voor De hoed is weer in de mode!