Fashion

De iPhone xs; opvallen met een prachtig design.

Ben jij benieuwd wat de nieuwe iPhone XS allemaal kan? Heel veel! Als echte iPhone fan mag dit toestel niet ontbreken in jouw leuke damestas. Hier vind je enkele voordelen van deze bijzondere smartphone.

Mooi design

Als je een smartphone vanwege het design koopt, dan zit je bij de iPhone XS aan het goede adres. Met moderne vormen in een stalen en glazen jasje oogt het toestel premium en kan je andere smartphone gebruikers jaloers maken op jouw juweeltje. Tel daarbij op dat het glaswerk aan de voorkant extra sterk is gemaakt om valschade te beperken. Ook met water hoef je niet bang te zijn dat het toestel meteen kapot is, een val in water is geen probleem dankzij de waterdichte eigenschap.

Prachtig beeld

Het toestel heeft een flinke afmeting en is aan de voorkant beeldvullend gemaakt. Zo heb jij geen overbodige randen als jij op je telefoon wilt werken. Dankzij een grote resolutie van maar liefst 2436×1125 pixels en het gebruik van de AMOLED techniek kan jij haarscherp films kijken in de beste kwaliteit en de mooiste contrastwaardes.

Een alleskunner

Er is eigenlijk weinig wat de iPhone XS niet kan doen. Dankzij een snelle cpu en voldoende ram geheugen kan jij de dagelijkse taken en de zwaardere apps zonder problemen tegelijkertijd uitvoeren. Hierdoor ben je verzekerd van een van de beste en snelste toestellen van dit moment. Met genoeg opslagcapaciteit kan je ook even vooruit met je data. Dit kan oplopen tot maar liefst 512 gb! Nooit meer gezeur met een tekort aan ruimte dus.

Leg jouw mooie momenten vast

Mooie foto’s maken met een smartphone is al jaren een belangrijk punt waar veel ontwikkelingen op zijn gemaakt. Dankzij gebruik van dubbele camera’s in nieuwe smartphones worden beelden in donkere omgevingen een stuk beter vastgelegd door meer lichtopvang op de sensor. Dit voorkomt ook dat foto’s snel bewogen worden, een probleem wat veelvuldig voorkomt bij het maken van snelle foto’s. De iPhone XS is ook hierin weer een toestel wat zorgt dat jouw dagelijkse momenten met veel details worden vastgelegd zonder ruis.

Reacties uitgeschakeld voor De iPhone xs; opvallen met een prachtig design.