Fashion

De leukste damestassen van deze zomer!

De zomer staat weer voor de deur en dit betekent dat we onze jurkjes, rokjes, shortjes en sandalen weer uit de kast kunnen trekken. Een leuke tas kan natuurlijk niet ontbreken bij je zomerse outfit! Wil je graag weten welke tassen deze zomer helemaal in zijn? Lees dan snel verder! 

Straw bag 

De rieten tas is echt zomers. Het geeft echt een strand- en vakantiegevoel en deze zomer zijn rieten tassen in verschillende formaten en stijlen verkrijgbaar. Als je naar het strand gaat, kun je uiteraard voor de klassieke rieten strandtas gaan. Heb je een picknick? Kies dan een rieten mandje. Maar als je ’s avonds op stap gaat of een dagje gaat winkelen, zijn er ook kleine rieten tasjes verkrijgbaar. Momenteel zijn ronde tasjes helemaal in, dus kies vooral voor een cirkelvormige rieten tasje! 

Doorzichtige tas 

Voor degene die echt durft, is de doorzichtige tas echt een eye catcher. Als je normaal veel spulletjes in je tas hebt en je wil graag een wat meer opgeruimde tas hebben, dan is deze trend echt iets voor jou! Met een doorzichtige tas wordt je namelijk vaker gedwongen om je tas uit te ruimen, want waarschijnlijk wil je niet dat andere mensen zien hoeveel rommel je bij je draagt. Ook als je moet vliegen deze zomer, is een doorzichtige tas superhandig want zo kan de beveiliging direct zien wat je allemaal bij je hebt! 

Holographic bags 

De metallic trend zagen we de afgelopen paar seizoenen al voorbij komen en ook deze zomer mag je zeker gezien worden met een tas in metallic! Kies deze zomer voor een metallic tas die een beetje een holografisch effect geeft: zo lijkt je tas in (zon)licht steeds een andere kleur te hebben!

De laatste tassentrends worden je aangeboden door Marington.nl, de tassenwinkel van Nederland.

Reacties uitgeschakeld voor De leukste damestassen van deze zomer!