Tips

De leukste kerstpakketten voor hem en haar

De mooiste en meest gezellige tijd van het jaar nadert, Kerstmis! Dat betekent ook dat u zich weer moet gaan buigen over de jaarlijkse kerstpakketten. U kunt natuurlijk kiezen voor een fles wijn, een kerstpakket met een natje en een droogje of de bekende wellnessbon. Dit soort kerstcadeaus worden natuurlijk gewaardeerd door uw medewerkers, maar zijn ook behoorlijk smaak gebonden. Niet iedereen houdt van een Chileense rode wijn of gaat naar de sauna. Vaak belanden veel etenswaren uit zo’n pakket ergens achter in de kast, gewoonweg omdat niet iedereen alles even lekker vindt.

Rituals kerstpakketten

Waarom kiest u dit jaar niet eens voor een heel ander pakket? De luxe kerstpakketten van Rituals worden zeker door iedereen gewaardeerd. En u hoeft uw hoofd niet te breken over welke pakketten dit jaar ingekocht moeten worden. Iets dat ieder jaar toch behoorlijk wat tijd vergt van u of een collega.

Rituals producten

De producten van Rituals geven u iedere dag weer een moment van rust, bezinning en helpen soms om even een stapje terug te doen in een druk leven. Of dat u nu een lang bad neemt of gewoon geniet van een fijne sfeer en geur in de woonkamer, de alledaagse routines veranderen in fijne rituelen. De geuren zijn geïnspireerd op kennis en tradities uit de verschillende Aziatische culturen.

Leuke pakketten voor hem en haarkerstpakket rituals

De pakketten kunnen zowel voor hem als voor haar en bevatten heerlijke beautyproducten, zoals handwash, scented candles, bodycream, bodymist of de bekende frangrance sticks voor een heerlijke geur in huis. De mooie geuren zullen uw medewerkers zeker verrassen en aanspreken. De producten van dit luxe merk staan ook nog eens heel mooi op de badkamer, in de keuken of in de woonkamer en zijn dus tevens een aanwinst in ieder interieur.

Mogelijkheden voor verschillende budgetten

De Rituals kerstpakketten zijn al te koop vanaf €16,95 (excl. BTW), maar u kunt er natuurlijk zelf voor kiezen of u een groter, meer uitgebreid pakket wilt geven. Voor ieder budget is er een prachtig gevuld pakket. Alle producten zijn ook nog eens verpakt in luxe, stevige geschenkdozen met een mooi satijnlint eromheen. Kiest u voor een “refreshing”, “balancing”, “calming” of “hammam” pakket en gaat u dan voor bordeauxrood, antraciet, turquoise of een van de andere mooie kleuren ? Dat is het enige waar u nog even over na moet denken.

Rituals zorgt daarna voor een fijne, warme en behaaglijke kerst voor u en al uw werknemers.

Reacties uitgeschakeld voor De leukste kerstpakketten voor hem en haar