Fashion

De meest trendy fashionkleuren van 2020 (ook voor kinderen)!

Het is hoog tijd om de kledingkast zomerklaar te maken!

Het lente en zomerseizoen 2020 is weer aangebroken. En dat betekent dat het hoog tijd is om de kledingkast van jouw kind(eren) in orde te maken. Maar welke kleding is, zoals de kinderkleding van Noppies, op dit moment echt trendy? Wat zijn dit seizoen de meest populaire kleuren op het gebied van fashion voor volwassenen en zeker kinderkleding?

Licht pastelkleuren zijn ook dit zomerseizoen weer hip

Trendwatchers hebben ontdekt dat in de grote modesteden van dit moment, zoals Londen, New York, Milaan en Parijs, vooral lichte pastelkleuren zich aandienen als dé zomerkleuren van 2020. En dat geldt ook voor kinderkleding. Natuurlijk zijn pastelkleuren door hun lichte en vriendelijke uitstraling elk jaar wel hip. Maar welke kleurvarianten springen er echt uit deze lente en zomer?

Rood, oranje en bruin

De komende zomer gaan met name licht tinten van kleuren als rood, oranje en bruin het helemaal maken in de kinderkleding. Populaire kleursoorten zijn, aldus de trendwatchers, sowieso flame scarlet, orange feel, het lichtoranje saffron, coral pink en cinnamon bruin. Daarnaast gaan we specifieke andere kleuren terugzien in het straatbeeld. Te verwachten valt bijvoorbeeld dat we zonlichtkleurig geel, een zachte variant geel, veel gaan tegenkomen in de zomer, net zoals yellow iris en wat donkerder kleuren die tegen zwart aanzitten: chive en storm zwart.

Blauw voor jongens

Een mogelijke kleur die in kinderkleertjes gezien gaat worden dit zomerseizoen, is het prachtige classis blue. Deze wat donkerder kleur blauw komt schitterend uit de verf en is met name voor jongetjes een fijne kledingkleur. Toch valt het nog te bezien of classic blue het echt gaat maken in de zomermaanden. De kleur wijkt namelijk in vrij hoge mate af van de veel lichtere pastelkleuren die deze zomer voorbij zullen komen. Mogelijk gaan we eerder wat lichtere tinten blauw in het straatbeeld tegenkomen. Typische voorbeelden van pastelkleurig blauw dat perfect is voor kinderkleding, zijn kleurtypen als faded denim, heritage blue en mosaic blue.

Roze en geel voor meisjes

Opvallend is dat zachte kleuren roze en geel ook komende zomer in de mode zijn als het gaat om meisjeskleding. Specifieke kleuren om in de gaten te houden voor je dochter zijn blossom roze, coral pink en diverse variaties op lichtgeel.

Reacties uitgeschakeld voor De meest trendy fashionkleuren van 2020 (ook voor kinderen)!