badkamerkasten
Interior,  Living

De mooiste badkamerkasten van 2020

Ben je op zoek naar een mooie en praktische badkamerkast? Ben je benieuwd naar de nieuwste trends? Dan zul je hieronder vast en zeker inspiratie opdoen.

Voldoende opbergruimte

Natuurlijk wil je een mooie badkamerkast. Probeer echter ook de praktische kant voor ogen te houden. Meestal heb je in een badkamer niet gauw ruimte te veel. Iedereen heeft in deze ruimte voldoende opbergruimte nodig. Let daar dus goed op. Gelukkig zijn er meer dan voldoende praktische en ruime badkamerkasten die tegelijkertijd een pronkstuk zijn.

Regaalkast

Dit soort kasten moeten bij je passen, maar als dat zo is, dan heb je echt een pracht van een kast. Je hebt met dit model absoluut veel opbergruimte. Daarnaast kies je met deze kast voor sfeer. Er is alle ruimte voor mooie accessoires. Plantjes matchen bijvoorbeeld ook uitstekend met een regaalkast.

Halfhoge kast

Zeker als je een schuine wand in de badkamer hebt, is deze badkamerkast ideaal. Je beschikt over meer dan genoeg opbergmogelijkheden en je benut je beschikbare ruimte uitstekend. Deze kasten zijn vaak makkelijk aan de muur te bevestigen.

Hoge kast

Heb je een vrij hoog plafond in je badkamer, dan zou je een extra hoge badkamerkast kunnen kiezen. Als je lang bent, dan leg je ook op de bovenste planken gebruiksartikelen. Is dat niet het geval, dan kun je bovenin de kast handig een voorraadje van toiletartikelen aanleggen. Met dit soort kasten benut je je ruimte zeer goed.

Badkamerspiegelkast

Verdiep je jezelf een beetje in de badkamerkasten van 2020, dan kom je zeker ook spiegelkasten tegen. Veel mensen vinden een spiegel in de badkamerkast onmisbaar. Je bent extra praktisch bezig als je een kast neemt waarbij de spiegel in het kastdeurtje ingebouwd is. Tenslotte geef je je badkamer op deze manier optisch meer ruimte. Er zijn ook spiegelkasten die volledig uit spiegel bestaan.

Kast onder de wastafel

Natuurlijk hoeven badkamerkasten niet altijd boven de wastafel bevestigd te worden. Er zijn ook prachtige modellen die je onder de wastafel plaatst. Neem je een kast met legplanken of heb je liever open vakken? Dan zou je zelf nog gebruik kunnen maken van mooie en praktische mandjes.

Kast met veel legplanken

De meeste badkamerkasten van 2020 hebben aardig wat legplanken. Dit is ideaal als je veel opbergruimte in je badkamer wenst. Soms vind je zelfs 6 of meer planken in de kast.

Reacties uitgeschakeld voor De mooiste badkamerkasten van 2020