Tips

De multifunctionaliteit van papieren zakjes

Wat zijn ze schattig, de papieren zakjes die als simpel verpakkingsmateriaal kunnen dienen voor de meest uiteenlopende producten. Denk aan etenswaren als koekjes en snoepjes, maar ook aan kantoorartikelen als paperclips en elastiekjes. Zeker met een bijpassend stickertje, touwtje of strikje als afsluiting is dit een perfecte cadeauverpakking. Bijkomend voordeel? Papieren zakjes zijn nog harstikke duurzaam ook! Haal direct een mooie voorraad in huis, want hier kunt u meer in verpakken dan u wellicht denkt.

Welke papieren zakjes kiest u?

Papieren zakjes zijn er in uiteenlopende varianten. Denk hierbij aan de verschillende afmetingen en kleuren. Zo kunt u kiezen voor de echte kartonkleur, maar ook zijn ze in het wit verkrijgbaar. Deze doen over het algemeen vaak dienst voor het bedankcadeautje bij bruiloften. Heeft u een kinderfeestje? Dan zijn deze zakjes eenvoudig op te leuken met linten, vloeipapier en stickers in leuke kleuren. Stop er lekkere dingen in en de kinderen hebben een simpel maar zeer origineel cadeau. Hetzelfde geldt natuurlijk voor trakteren op school. U ziet het al, de mogelijkheden van papieren zakjes zijn zeer uiteenlopend. Het is dan ook aan te raden om direct wat meer zakjes op voorraad te hebben, zodat u ze bij ieder feestje eenvoudig uit de kast kunt halen.

Waar koopt u papieren zakjes?

Wanneer u van plan bent papieren zakjes te kopen is het dus aan te raden om direct wat meer in huis te halen. Gelukkig hoeft u hiervoor niet naar de winkel, maar kunt u ze eenvoudig online bestellen. Dit scheelt u een logistieke uitdaging met het risico dat de zakjes onderweg verfrommelen. Bestel daarom uw papieren zakjes en alle extra’s om ze te versieren bij Rotim, de leverancier van verpakkingsmaterialen met ruim 25 jaar ervaring. Wel zo’n vertrouwd gevoel.

Reacties uitgeschakeld voor De multifunctionaliteit van papieren zakjes