horlogetrends
Fashion

De nieuwste trends op het gebied van dameshorloges!

Horloges zijn al jarenlang niet meer alleen een accessoire waar je de tijd op kunt zien, want een horloge draag je tegenwoordig ook als een echte fashion statement! Ben jij daarom ook benieuwd naar wat de laatste trends zijn op het gebied van dameshorloges? Lees dan snel verder!

Got the blues

Blauw is zeker een opkomende trend op het gebied van dameshorloges. Deze trend zien we bijvoorbeeld terug in een blauw polsbandje, maar een blauwe wijzerplaat behoort natuurlijk ook tot de mogelijkheden. Ga voor een marine blauwe tint als je chique voor de dag wilt komen en je horloge vooral naar kantoor wilt dragen. Blauw is net wat bijzonderder dan zwart, maar is wel net zo goed te combineren met andere kleuren. Zeker in combinatie met bijvoorbeeld een rose gouden wijzerplaat is donkerblauw prachtig, maar een blauwe wijzerplaat leent zich ook goed voor gouden of zilveren polsbandjes. Met feller blauw zoals turquoise-blauw of kobaltblauw maak je een echte statement en deze kleuren zijn erg leuk voor aankomende zomer!

Skeleton watch: it’s all in the details

Houd jij wel van luxe en mooie details? Dan is een skeleton horloge echt wat voor jou, want bij deze horloges kun je het uurwerk letterlijk zien tikken. WowWatch heeft een aantal prachtige skeleton horloges van topmerken zoals Armani en Invicta waarbij je de tandwielen kunt zien bewegen. Let er overigens wel op dat skeleton horloges doorgaans een grotere wijzerplaat hebben. Als je erg dunne polsen hebt, dan is deze trend misschien niet helemaal voor jou, al kunnen oversized horloges ook zeer chique zijn! Verder zijn skeleton horloges doorgaans iets duurder, omdat ze niet op batterijen werken maar op kinetische energie (door te bewegen windt het horloge zichzelf op).

Back to basics

Hoeveel nieuwe functies en technische snufjes smartwatches tegenwoordig ook krijgen, het horloge blijft altijd een bepaalde functie behouden, namelijk de tijd aangeven. Daarom zijn horloges zonder al teveel poespas steeds meer in opkomst dit seizoen en daarnaast is minimalisme ook echt trendy tegenwoordig, dus zijn horloges met een simpele wijzerplaat en een leren bandje nu ook echt helemaal hot! Dit horloge is ook perfect voor dames die een dunne pols hebben en de skeleton horloges liever overslaan (zie de bovengenoemde trend). Een klein minimalistisch klokje met een simpel bandje van croco-leer staat beeldig bij een zakelijke outfit. Ben je ook op zoek naar zo’n tijdloze klassieker? WowWatch heeft een aantal prachtige minimalistische exemplaren die niet mis zullen staan op jouw pols!

Reacties uitgeschakeld voor De nieuwste trends op het gebied van dameshorloges!