blinds
Living

De raamdecoratietrend van nu: blinds!

De nieuwste interieurtrends zijn er weer. Deze trends hebben allemaal te maken jouw veilige thuishaven. De knusse plek waar je kunt ontspannen en jezelf kan terugtrekken van de drukke wereld buiten. Een rustig interieur past hier het beste bij. Wat is dan het beste als raamdecoratie? Blinds! Benieuwd waarom? Wij vertellen het je.

Zachte kleuren

Een van de trends van nu zijn zachte kleuren. Ze laten je in contact komen met de serene en kalmerende kleuren van de natuur. Door middel van subtiele kleuren kun je allerlei kleurencombinaties maken waardoor je verschillende stemmingen in je interieur creëert. Iets wat goed met deze zachte kleuren trend te combineren is, zijn blinds. Deze raamdecoratie haalt namelijk goed de natuur naar binnen waardoor je helemaal tot rust komt.

Jaren’60 en ‘70

Een andere trend die blijft aanhouden is de sfeer van retro en vintage. De trend is ook niet meer weg te slaan wanneer het gaat om het interieur. Met behulp van blinds wordt snel de sfeer van de jaren ’60 en ’70 teruggehaald in iedere ruimte. Het zorgt voor een intieme sfeer en geeft een warme uitstraling.

Waar bestel je blinds?

Met blinds heb je dus de mogelijkheid om aan iedere ruimte wat extra’s toe te voegen. Je doet dit onder andere doordat je de mogelijkheid hebt om de lichtinval in je ruimte te veranderen. Wil je een intieme sfeer? Dan kan je ervoor kiezen om de blinds geheel te sluiten. Wanneer je juist een open sfeer wil laat je het zonnetje naar binnen schijnen door de blinds verder te openen. Ideaal toch?

Meer informatie

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van blinds? Of heb je behoefte aan persoonlijk advies? Neem dan een kijkje op de website van Van Eyck Shutters of neem contact op met hun klantenservice. Zij helpen u graag verder met al uw vragen. Zo maakt u van iedere ruimte een sfeervolle plek!

Reacties uitgeschakeld voor De raamdecoratietrend van nu: blinds!