tuinmeubeltrends
Living

Dé ultieme trends in tuinmeubelen voor deze zomer

De winter vordert gestaag en wie goed oplet ziet dat de dagen steeds iets langer worden. Nog even en dan staat de lente weer voor de deur! Omdat wij niet kunnen wachten om heerlijk in de tuin van de eerste zonnestralen te genieten, hebben we ons eens flink verdiept in de tuinmeubeltrends voor dit jaar. Bent u ook zo benieuwd? Lees dan gauw verder!

1. 2019 is hét jaar voor rotan

Tuinmeubelen en accessoires van dit materiaal waren vorig jaar al immens populair, maar 2019 belooft hét jaar te worden als het gaat om rotan. Rotan is afkomstig uit het tropisch regenwoud en is een duurzaam, natuurlijk materiaal. In 2018 was de rotan hangstoel – die u ongetwijfeld wel eens voorbij hebt zien komen in folders of op social media – de ultieme eye-catcher en ook dit jaar is ie weer enorm populair. Niet gek, want in zo’n schommelstoel kun je even heerlijk tot rust komen. Zeker als je hem opvult met grote, zachte kussens!

2. De terugkeer van teakhout

Teak is hout van hoge kwaliteit en is oorspronkelijk afkomstig uit zuidoost-Azië. Enkele jaren geleden was teakhout al erg in trek in de Nederlandse tuinen, maar na een aantal jaren wat minder populair te zijn geweest is teak dit jaar weer helemaal terug. Teak ziet er natuurlijk stijlvol en robuust uit, maar het heeft nog een ander voordeel: doordat het hout goed bestemd is tegen alle soorten weersomstandigheden zullen er geen rottingsverschijnselen optreden en zo blijft het lang goed.

3. Bonustip: een eigen jacuzzi!

Altijd al gedroomd om te genieten in je eigen jacuzzi of opblaasbaar bubbelbad? Deze droom kan werkelijkheid worden. Steeds meer mensen kiezen ervoor om een opblaasbaar bubbelbad in hun achtertuin te plaatsen. Een eigen jacuzzi klinkt misschien duur, maar hoeft zeker geen fortuin te kosten. Bij Fonteyn bent u al eigenaar van uw eigen stukje luxe en wellness voor nog geen 600 euro. Een opblaasbaar bubbelbad heeft verschillende voordelen ten opzichte van een traditionele jacuzzi. Zo biedt het meer flexibiliteit omdat je hem kunt verplaatsen en hij verbruikt ook nog eens een stuk minder energie, dus het is ook voordeliger in de portemonnee. Droom weg en kom optimaal tot rust!

Reacties uitgeschakeld voor Dé ultieme trends in tuinmeubelen voor deze zomer