trouwen in het buitenland
Hip and happening

De voor- en nadelen van trouwen in het buitenland

Trouwen in het buitenland, het is iets waar bruidsparen maar al te graag over dromen. Tegenwoordig kiezen steeds meer koppels ervoor hun jawoord te geven op een speciale locatie. Europa is een populaire bestemming, maar voor sommigen mag het nog unieker en vooral verder weg. Of het nu een tropisch eiland is, een rustiek dorp of een hippe stad: de locatie zorgt hoe dan ook voor een unieke sfeer en beleving.

Een unieke locatie in het bijzijn van vrienden en familie

Een huwelijk in het buitenland brengt zowel voor- als nadelen met zich mee. Er zijn veel verschillende speciale plekken om in het bijzijn van vrienden en/of familie elkaar eeuwige trouw te beloven. Zo’n locatie zorgt al snel voor een unieke sfeer. Nadeel aan zo’n locatie is dat je vooraf niet weet hoe de locatie er in het echt uitziet. Foto’s en aanbevelingen kunnen een verkeerd beeld scheppen. Het is jouw dag en jouw wensen zijn uniek. Hou hier dan ook rekening mee wanneer je jouw dag hierop wilt afstemmen. Trouwen in eigen land biedt het voordeel dat je op voorhand alles kunt bekijken en alles beter kunt inschatten.

Wie je uitnodigt op jouw bruiloft bepaal je volledig zelf. Wanneer je in de buurt trouwt, zal je iets minder kieskeurig zijn.Trouw je in het buitenland dan zal je het aantal gasten enigszins willen beperken, waardoor je alleen de mensen uitnodigt die je echt op je bruiloft wilt. Hou er wel rekening mee dat niet alle familie, kennissen en vrienden naar de bruiloft kunnen komen wegens het kostenplaatje of een drukke agenda.

Praktische zaken voor het koppel

Trouwen in het buitenland is voor veel koppels een droom, maar er komt wel flink wat organisatie bij kijken. Hoe komen de trouwjurk en het trouwpak bijvoorbeeld netjes op hun bestemming? Maar ook belangrijk: welk trouwpak en welke trouwjurk passen bij de setting van jouw huwelijksbestemming? Bij Koonings vind je een uitgebreide collectie aan trouwjurken en trouwpakken die aansluiten op jouw wensen. Deze trouwpakken en trouwjurken zullen je doen stralen op de huwelijksfoto’s op de locatie van jullie dromen. Een voordeel van een buitenlands huwelijk is dat je deze prachtige dag kunt combineren met de huwelijksreis! Handig toch?

Een unieke sfeer in het binnenland

Is zo’n buitenlandse bestemming je wat te veel van het goede? Er zijn genoeg locaties in eigen land met een unieke sfeer, zoals bijvoorbeeld het strand. Laat jouw creativiteit de vrije loop en maak er je eigen, fantastische dag van. Want daar draait het tenslotte om: jij en je partner!

Reacties uitgeschakeld voor De voor- en nadelen van trouwen in het buitenland