strand fashion
Fashion

Deze boho essentials zijn onmisbaar in de zomer

Het is eindelijk weer zo ver, het zonnetje in Nederland begint flink te schijnen. Wil jij goed voorbereid een prachtige zomer tegemoet gaan? Dan mogen deze boho essentials in ieder geval niet in je garderobe ontbreken. Met deze items geef jij je zomer garderobe een bohemian touch. Je leest er meer over in deze blog!

  1. Strandjurkje

Een strandjurkje is natuurlijk onmisbaar wanneer je deze zomer afreist naar een zonnige bestemming. Je kunt een strandjurkje vaak en veel dragen: in de ochtend als je naar het strand wandelt, in de middag als je even bijkomt van de zon op de boulevard en in de avond wanneer je gezellig uit eten gaat. Kies je voor een zwart strandjurkje? Dan kun je meteen door naar de club!

Combineer je strandjurkje met een paar mooie schoenen, sieraden en tas en dans tot in de vroege uurtjes.

  1. De juiste bikini

In je bikini ga je heel wat uurtjes doorbrengen op vakantie, dus een nieuw exemplaar kopen is geen overbodige luxe in de zomer. Het is belangrijk dat jij je prettig voelt in de bikini, zodat je optimaal kunt genieten van de zonnestralen.

  1. Strandtas

Wandelen met een strandtas in je hand kan maar één ding betekenen: jij bent op weg naar een heerlijke, lange dag op het strand. Shop nu nieuwe strandtassen die jouw zomer nog zonniger en vrolijker maken. Kies voor kleurrijke details, zoals franje en pompons, deze brengen jou meteen in zomerse sferen. 

  1. Slippers

Hoewel slippers alleen aan je voeten zitten, voel je het toch door je hele lichaam wanneer je dit zomerse schoeisel aantrekt: het is zomer! Slenter door de stad met een ijsje en ontdek zonnige straatjes, slenter over de boulevard of laat je slippers je naar het strand brengen. Deze zomer ga jij met de slippers aan je voeten ga je alleen maar leuke dingen beleven.

  1. Zonnebril

Maak jouw zomer outfit af met een mooie zonnebril. Naast dat een zonnebril jouw outfit meteen klasse en stijl geeft is een zonnebril simpelweg ook onmisbaar: bij beschermt je ogen tegen de felle zonnestralen. Een zonnebril combineert zo het nuttige met het aangename.

De essentials shoppen

Kom jij al helemaal in de zomer mood? Wij in ieder geval wel! Alle bovenstaande essentials shop je bij Ibizamode. Op deze te leuke webshop waan jij je al helemaal op het zonnige Ibiza. Alle items die je daar vind zijn namelijk geïnspireerd door dit zonnige eiland. Ben jij nieuwsgierig geworden? Neem dan nu snel een kijkje en maak jouw garderobe ook zomerproof!

Reacties uitgeschakeld voor Deze boho essentials zijn onmisbaar in de zomer