Living

Deze meubels zien er jarenlang uit als nieuw

Het kiezen van nieuwe meubels is niet iets wat je dagelijks doet. Vaak koop je een meubel omdat je er jarenlang plezier van wilt hebben. Het is daarom wel belangrijk dat je meubels koopt van topkwaliteit, want zo kan je lang genieten van jouw nieuwe aankopen. Maar waar vind je nou eigenlijk meubels die er jarenlang uitzien als nieuw? In deze blog vertellen we je er meer over!

Kwaliteit

Of je nou op zoek bent naar meubels in de industriële, landelijke of moderne stijl: het populaire woonmerk UrbanSofa heeft veel meubels van hoogwaardige kwaliteit in haar collectie. Alle items worden van de beste materialen met de hand gemaakt. Omdat UrbanSofa ieder meubel zelf produceert, staat het merk volledig achter de kwaliteit van de meubels. Om deze reden ontvang je altijd 3 jaar fabrieksgarantie op een item. Let er wel op dat je jouw meubel registreert op de website van UrbanSofa wat zo ben je er zeker van dat je recht hebt op de garantie.

Personaliseren

Ben je op zoek naar een nieuwe sofa of fauteuil? Dan is het mogelijk om deze geheel naar wens te personaliseren. Maak keuze uit talloze opties, zitcomforts en stoffen. Er zijn 130 verschillende meubelstoffen en 18 lederkleuren waar je uit kunt kiezen. Wil je weten wat de mogelijkheden zijn? Dan is het een aanrader om langs te gaan bij één van de UrbanSofa verkooppunten die je vindt door heel Nederland. Er is altijd wel een verkooppunt bij jou in de buurt. Op de website van het woonmerk ontdek je waar je terechtkunt.

Milieubewust

De UrbanSofa meubels worden milieubewust geproduceerd en getransporteerd, wat de kwaliteit van de items ten goede komt. Let erop dat elk officiële meubelstuk een speciaal merklabel heeft. Controleer dit altijd voordat je een aankoop verricht, want zo ben je er zeker van dat jouw favoriete sofa, fauteuil of tafel is gemaakt van de beste kwaliteit.

Reacties uitgeschakeld voor Deze meubels zien er jarenlang uit als nieuw