Living

Dierenhuiden voor een stijlvol interieur

Hou je van een nostalgische landelijke sfeer maar wil je het ook smaakvol en chique houden? Dan zijn dierenhuiden een mooie aanwinst voor je interieur. Dierenhuiden passen in principe in elk interieur, maar geven een bepaalde luxe sfeer aan een kamer. Als je gebruikmaakt van dierenhuiden om je interieur smaakvol in te richten, is het resultaat zowel luxueus als natuurlijk. Bij dierenhuiden voor een stijlvol interieur wordt meestal gebruikgemaakt van een koeienhuid of een schapenvacht. Dierenhuiden passen ook zeer goed bij een landelijke inrichting.

Dierenhuiden voor een stijlvol interieur

Een koeienvel als vloerkleed is een imponerend gezicht. Koeienhuiden zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. De zwart wit gevlekte koeienhuid is populair, maar ook een koeienhuid als vloerkleed met bijvoorbeeld roodbruine vlekken in de vacht, zijn erg mooi. Ook egaal crèmekleurige koeienhuid of bruine koeienhuiden zijn verkrijgbaar en maken je interieur stoer, landelijk en chique. Je kunt je interieur en de koeienhuid op elkaar aanpassen.

Koeienhuid als vloerkleed

Koeienhuiden zijn groot en worden vaak als vloerkleed verkocht en gebruikt. Een koeienvel als vloerkleed ligt mooi strak op de vloer en maakt van elke huiskamer een mooi geheel. Ook voelen koeienhuiden heerlijk zacht aan je voeten vanwege de zachte, korte vacht. Dierenhuiden zijn goed te combineren met zowel een landelijke inrichting als met klassieke of antieke meubels. In feite passen dierenhuiden overal bij.

Een dierenhuid voor een landelijk gevoel

Ook een schapenvacht voor op de bank geeft je kamer een heel mooi sfeertje. Een schapenvacht geeft veel warmte als je erop zit of ligt, dus als je huisdieren hebt, hou er dan rekening dat die er in de koudere maanden van het jaar, ook graag op zullen gaan liggen. Een schapenvacht voor op de bank staat mooi en is heerlijk zacht. Ook zorgt een dierenhuid in je kamer al snel voor een landelijk gevoel. Je kunt ook verschillende soorten dierenhuiden met elkaar combineren. Koop je een dierenhuid voor een landelijk gevoel, richt je dan op het totaalbeeld van de inrichting van je kamer. Met gebruik van dierenhuiden maak je van elke kamer namelijk in een handomdraai iets heel bijzonders.

Reacties uitgeschakeld voor Dierenhuiden voor een stijlvol interieur