de nagellak trends voor zomer 2022
Tips

Dit zijn de nagellak trends voor zomer 2022

Afgelopen zomer hebben we de meest gewaagde nagellak trends gezien. Vooral fluorkleuren waren ontzettend hip. De nagellak trends voor zomer 2022 laten echter zien dat de felgekleurde nagels worden vervangen door de meest natuurlijke kleuren en ontwerpen. Daarnaast zitten er ook een paar prachtige klassiekers tussen. Kijk maar mee!

1. Nagellak trends voor zomer 2022: de natuurlijke manicure

De natuurlijke manicure is helemaal terug van weggeweest. In de zomer 2022 zullen er verschillende stijlen van bestaan: nude tinten, lichte pasteltinten en zelfs de lichtste manicure met een basic transparante lak. Een kleur die dicht bij je eigen huidskleur ligt, is ook een echte nagellak trend.

Dit zijn de nagellak trends voor zomer 2022

2. Rode nagellak

Er zijn klassiekers die altijd weer een trend worden en rode nagellak is er daar eentje van. Deze klassieker kan alle nagellak trends doorstaan en blijft er prachtig uitzien op je nagels. Bovendien is rode nagellak perfect te combineren bij vrijwel iedere outfit. Of je nu een zomers jurkje draagt of een mooie jeans: rode nagels zien er altijd leuk uit!

de nagellak trends voor 2022

3. Verschillende kleuren nagellak

In de zomer 2022 ben je niet beperkt tot het dragen van slechts één kleur nagellak op je nagels. Verschillende kleuren nagellak combineren is één van de nagellak trends 2022. Combineer bijvoorbeeld sommige nagels met een effen, neutrale kleur en andere met iets gewaagdere kleurtjes. Of wat ook heel leuk is: verschillende pastelkleurtjes op je nagels combineren, zoals op onderstaand voorbeeld. 

nagellak trends voor 2022

4. Simpele nail art

Oftewel: een beetje tekenen op je nagels. Wanneer je je nagels gelakt hebt, kan je er iets kleins aan toevoegen zoals een lijn, een stip of een bloem. Basic nail art komt heel mooi tot z’n recht in combinatie met een natuurlijke manicure of pastelkleuren op je nagels. Je hoeft overigens echt geen kunstenaar te zijn om nail art aan te brengen. Het enige wat je nodig hebt is een satéprikker, tandenstoker of dun kwastje. Nail art stickers zijn natuurlijk ook een optie. Deze zijn gemakkelijk aan te brengen en zijn ideaal voor als je zelf niet zo creatief bent.

Dit zijn de nagellak trends voor 2022

5. Metallic en glitter

Tenslotte mag je deze zomer gerust een beetje glitter en glamour toevoegen aan je nagels. Nagellak met glitters is één van de meest trendy nagellak kleuren voor de zomer 2022. Ook metallic nagellak mag de komende maanden gezien worden. Als je ook nog eens kiest voor één van bovenstaande nagellak kleuren, dan ben je helemaal mee met de laatste nagellak trends voor zomer 2022!

nagellak trends voor zomer 2022

Lees ook: Hoe zet ik op een juiste manier gellak? 

Reacties uitgeschakeld voor Dit zijn de nagellak trends voor zomer 2022