voordelen sauna
Living

Dit zijn de redenen waarom je een barrelsauna moet aanschaffen

Weet je wat nou echt luxe is? Een sauna binnen handbereik! Dit kan dan ook als je een barrelsauna  in de achtertuin neerzet. Het fijne hieraan is dat je wanneer jou het uitkomt heerlijk de sauna in kan. Dood op van een lange dag werken? Zet de sauna aan als je thuiskomt, eet een hapje en de sauna is heerlijk opgewarmd en klaar voor gebruik. Wil je meer weten over een sauna? Lees dan door!

Een geweldige weerstand

Een weerstand die overal tegen kan is geweldig, en uit onderzoek van een universiteitskliniek in Berlijn is naar voren gekomen dat de sauna je immuunsysteem verbetert en de bloedsomloop van je lichaam stimuleert en stabiliseert. Hoe kan dat dan? Je lichaam reageert heftig op de warmte van de sauna en zal door de kou wanneer je afkoelt antistoffen aanmaken. Een regelmatig bezoekje aan de sauna beschermt je daarom beter tegen bijvoorbeeld een verkoudheid. 

Een heerlijke nachtrust

Uit onderzoek van de universiteit van Texas blijkt dat een blootstelling aan warmte voor het slapen de slaap verbetert. Proefpersonen die gingen slapen die niet werden blootgesteld aan extreme warmte doen er gemiddeld 25 minuten over om in slaap te vallen, in tegenstelling tot gemiddeld 17 minuten bij proefpersonen die wel werden blootgesteld aan extreme warmte voor het slapen gaan. Daarnaast zou de totale slaaptijd volgens de onderzoekers met een kwartier toenemen na blootstelling aan warmte tijdens de avond. De reden dat een warmte slaap bevorderend werkt is omdat je lichaam de kans krijgt om zich af te koelen. Dit is een vereiste voor een goede slaap. 

Bij deze partij moet je een barrelsauna aanschaffen

Wil je meer weten over een sauna? Of ben je overtuigd en wil je graag een sauna in je achtertuin? Bij Welvaere heb je keuze uit verschillende modellen barrelsauna’s van de hoogste kwaliteit. Daarnaast kan jij je sauna zo samenstellen zoals jij dat wilt. Wil je graag meer informatie? Of wil je jouw toekomstige barrelsauna eerst testen in de showroom? Neem dan een kijkje op de website van Welvaere of neem contact op met een van de specialisten, ze helpen je graag verder!

Reacties uitgeschakeld voor Dit zijn de redenen waarom je een barrelsauna moet aanschaffen