goed voor de dag
Fashion

Drie tips om in de zomer goed voor de dag te komen

De zomer komt er natuurlijk weer aan. Dit betekent dat we weer meer buiten zullen zijn en dan wil je natuurlijk zo goed mogelijk voor de dag komen! In deze blog geven we je daarom drie tips die je daarbij kunnen helpen.

Zonnebank

Het begin van de zomer is natuurlijk een prachtige tijd. De eerste zonnestralen komen weer door alleen je huid ziet er nog uit alsof het buiten 8 graden is. Je kunt de eerste zonnestralen voor zijn door in de maanden voorafgaand aan de zomer enkele keren de zonnebank te bezoeken. Het zal er misschien wat onnatuurlijk uitzien als je met 8 graden al een gebruinde huid hebt, maar slecht zal het er in ieder geval niet uit zien. Let er hierbij wel op dat je niet te vaak in korte tijd naar de zonnebank gaat. De huid kan dan oranje uitslaan en dit is iets dat je te allen tijde dient te voorkomen!

Kapsel

Je kapsel bepaalt voor een groot deel hoe je eruit ziet. Al heb je nog zulke mooie kleren aan en een gebruinde huid, met onverzorgde haren blijf je er altijd onverzorgd uitzien. De veiligste manier om je haren te laten doen is natuurlijk bij de kapper, maar je kunt er ook voor kiezen om dit zelf onder handen te nemen. Met een goede krultang kun je vaak al prachtige krullen in je haren maken zonder dat er hier een kapper bij komt kijken. Als je hier een beetje mee oefent in de dagen voorafgaand aan de zomer weet je zeker dat je in de zomer met een prachtige bos zelfgemaakte krullen naar buiten kunt!

Kleren

Het begin van de zomer is bij uitstek het moment om je kledingkast eens goed op de schop te nemen. Waar je in de winter gemakkelijk in oude kloffies rond kon lopen omdat bijna niemand je kon zien is dit in de zomer niet meer het geval. Met nieuwe kleding zul je weer stralend voor de dag komen. Als je de zomerkleding in de maanden voorafgaand aan de zomer aanschaft kun je dit vaak ook nog eens doen met een mooie korting! Probeer dus een aantal maanden voor de zomer al je zomer kledingkast te vullen, zo bespaar je al snel tientallen of misschien wel honderden euro’s.

Reacties uitgeschakeld voor Drie tips om in de zomer goed voor de dag te komen