tegel laminaat
Interior

Een duurzaam en betaalbaar alternatief voor tegels? Het bestaat!

Wie houdt er nu niet van een mooie tegelvloer? Het kan een ruimte precies de uitstraling en karakter geven die het nodig heeft. Daarom zijn tegelvloeren ook ontzettend populair. Het grote nadeel? De prijs. De kosten van een tegelvloer kunnen flink oplopen. Zeker wanneer je bijvoorbeeld een grote, robuuste tegel zoekt voor je moderne of industriële interieur. Gelukkig bestaat er een alternatief: tegel laminaat

Veelzijdig en mooi 

Je weet ongetwijfeld wat laminaat is. Maar de kans is groot dat je dit materiaal alleen kent als vervanging voor een houten vloer. Houtlook laminaat is inderdaad de meest bekende vorm van laminaat, maar er zijn nog enkele andere varianten die minstens net zo mooi en veelzijdig zijn! 

Het fijne van laminaat is dat je het eenvoudig kunt bewerken. Dit betekent dat je laminaat iedere kleur kunt geven die je wilt. Dat houtlook laminaat vaak wordt gekozen betekent dan ook niet dat andere varianten van mindere kwaliteit zijn of niet hetzelfde effect geven als houtlook laminaat. Ook tegel laminaat is nauwelijks van echt te onderscheiden. Dit maakt tegel laminaat dan ook zeer veelzijdig en bijzonder stijlvol.

Betaalbaar alternatief 

Naast stijlvol is tegel laminaat ook erg betaalbaar. Vergeleken met een echte tegelvloer kun je zelfs zeggen dat tegen laminaat goedkoop is. Voor een fractie van de totale kosten van een tegelvloer ligt er een volledig afgewerkte tegel laminaat vloer bij jou in huis. Is de kwaliteit dan minder? Nee, ook dat niet. Tegel laminaat is namelijk kleur- en slijtvast, duurzaam, geschikt voor vloerverwarming en eenvoudig zelf te leggen. En als je een glas of een vaas laat vallen, beschadigt je vloer niet en heb je zelfs kans dat het glas ook niet kapot gaat. Ideaal! 

Geschikt voor iedere woonstijl

Dankzij het veelzijdige karakter van tegel laminaat is het geschikt voor iedere woonstijl. Gaat jouw voorkeur bijvoorbeeld uit naar een industriële woonstijl? Dan is tegel laminaat met betonlook waarschijnlijk een goede keuze. Hou je meer van een klassieke stijl? Kies dan voor tegel laminaat met marmerlook. 

Omdat tegel laminaat eenvoudig te bewerken is, is het doorgaans verkrijgbaar is zeer uiteenlopende kleuren en motieven. Dus of je nu zoekt naar een effen tegel of juist een tegel met veel tekening en kleurverschil – met tegel laminaat vind je wat je zoekt. 

Jouw tegel laminaat bestellen bij een specialist 

Voordat je tegel laminaat aanschaft is het belangrijk om te bepalen waar je dit doet. In verband met garantie of legservice kan dit namelijk nogal eens verschil maken. Zoek je een vloerenspecialist? Kijk dan eens rond bij Bebo Parket. Hier vind je tegel laminaat is alle soorten en maten, geschikt voor iedere woonstijl. 

Reacties uitgeschakeld voor Een duurzaam en betaalbaar alternatief voor tegels? Het bestaat!