Tips

Een geschikte urn uitkiezen

De grote urn in een klassieke urn vorm, van messing, marmer of keramiek, vaak in een donkere kleur. Veel mensen denken – wanneer ze denken aan een urn – vaak aan dit plaatje. Maar dit is steeds minder vaak gewenst, vandaar dat er diverse ‘moderne urnen’ verkrijgbaar zijn, die beter passen bij een specifieke interieurstijl. Hier vertellen wij – de medewerkers van UitvaartUniq.nl – u natuurlijk graag wat meer over. 

Fruitful urnen.

Een bijzondere urnen serie die prachtig in het plaatje van ‘een moderne urn’ past is de fruitful serie van UitvaartUniq.nl. Natuurlijk vindt u – ook naast de Fruitful urnen – een ruime collectie urnen bij UitvaartUniq die binnen de categorie ‘modern’ vallen, neemt u gerust online een kijkje in het geval u meer wilt weten! 

Maar terug naar de Fruitful collectie. Allereerst de vormgeving: Zeker geen traditionele urn vorm. De basisvorm is een ‘ronde fruitvorm’, waarbij de basis rondvormig is, maar tevens heel duidelijk de link wordt gelegd naar ‘fruit’ met het opvallende steeltje bovenaan. Een mooie ronde eigentijdse vormgeving, een bijzondere combinatie tussen modern en stijlvol. 

En dan de kleuren… Deze moge gerust ‘opvallend’ genoemd worden. In 1 lijn met de ‘fruit vorm’ zijn ook frisse fruitachtige kleuren gekozen, wat dacht u van pompoen oranje, appeltjesgroen en kersenrood. Bijzondere kleuren natuurlijk, maar voor diegene die het toch iets ingetogener wilt houden, is er ook een zachte lavendeltint (wit met kleine stippen en een paarse gloed) en een bijzondere metallic kleur, die – per groottevariant (volgorde van klein naar groot) – verschilt tussen zilverachtig, goudachtig en bruin / bronsachtig. 

Meer over de Fruitfull serie. 

Daarnaast ook niet onbelangrijk om te weten. Deze bijzondere urnen zijn vervaardigd uit polyresin, geschikt voor binnen plaatsing en de opening bevindt zich aan de onderzijde van de urn, zodat de bovenzijde (zichtzijde) helemaal strak afgewerkt kan worden. De fruitfull collectie is verkrijgbaar in 5 kleurtinten en in 3 groottes: klein (12 cm diameter en 0,7 L inhoud), medium (15 cm diameter en 1,5 L inhoud) en groot (22 cm diameter en 4,8 L inhoud). Daarnaast kan deze urn voorzien worden van een gravure, voor een persoonlijke & dierbare herinnering.

Wat uw wensen ook zijn, een passende urn kopen bij UitvaartUniq doet u gebruiksvriendelijk & voordelig op onze webshop. Uiteraard staan onze medewerkers – ook middels Whatsapp – klaar voor een gericht advies. 

Reacties uitgeschakeld voor Een geschikte urn uitkiezen