kletspot
Tips

Een leuke sfeer op de werkvloer? Bestel dan snel de Kletspot!

Het is hartstikke belangrijk om een leuke werksfeer op de werkvloer te creëren. Je zorgt niet alleen voor meer motivatie om elke dag opnieuw het beste uit je werknemers te halen, maar ook voor een optimale relatie tussen collega’s. Door een Kletspot aan te schaffen en op de kantinetafel te plaatsen haal je gegarandeerd een leuke werksfeer in huis. Maar waarom is de Kletspot daar juist zo’n perfect middel voor? Lees dan snel verder, want dat gaan wij jou vertellen!

Leer je collega op een andere manier kennen

Je hebt het vast zelf wel een keer meegemaakt. Met die ene collega ben je vanaf de eerste dag de allerbeste vrienden en die andere collega kan je absoluut niet zien of luchten. Door een gesprek te voeren met een ander door middel van de Kletspot kan je je collega’s op een hele andere manier leren kennen en kom je er misschien wel achter dat hij of zo jij een gigantisch leuk persoon is! Door in “spelvorm” met een ander in contact te komen stimuleer je je werknemers om op een niet werk gerelateerde manier samenwerkingsverbanden aan te gaan. En dat kan een positieve invloed hebben op de werksfeer!

Niet alleen maar werk gerelateerd bezig zijn

Iedere werknemer is het waarschijnlijk wel met mij eens: af en toe iets anders doen dan alleen met maar je werk bezig zijn is niet alleen gezellig, maar draagt ook bij aan een goede werksfeer. Vele werkgevers gingen je voor en zijn samen met werknemers tijdens een vrijdagmiddagborrel of pauze bij elkaar gaan zitten en hebben het spel van de Kletspot gespeeld. Door de hilarische vragen, stellingen en dilemma’s zijn jouw werknemers niet meer met hun werk bezig maar zullen ze proberen om alles van elkaar te weten te komen. Door deze spelvorm van contact tussen collega’s aan te houden zorg je ervoor dat ze niet alleen maar werk gerelateerd met elkaar bezig zijn, maar ook vriendschappelijk een band met elkaar kunnen opbouwen.

Bestel de Kletspot

Hebben wij jou overtuigd met het feit dat een Kletspot kan helpen bij het bevorderen van een leuke sfeer op de werkvloer? Mooi! Je kan naast de Business Babbel nog veel meer verschillende soorten Kletspotten bestellen. Geïnteresseerd? Neem dan snel een kijkje op de website of neem contact met ze op!

Reacties uitgeschakeld voor Een leuke sfeer op de werkvloer? Bestel dan snel de Kletspot!