NLP opleiding volgen
Tips

Een NLP opleiding volgen?

Wil je graag jouw communicatie skills verbeteren om succesvoller te zijn in het leven? Het maakt niet uit of dit op privé gebied is of zakelijk gebied. Goed communiceren is namelijk erg belangrijk, zodat ook de andere persoon jou goed begrijp. Naast de communicatie skills is het ook belangrijk om je persoonlijke ontwikkeling, je zelfverzekerdheid en je gedrag te verbeteren. Hierdoor kun je beter omgaan met je collega’s en klanten. Hierin zijn verschillende trainingen en opleidingen te volgen, zodat je hierin kunt groeien. Volg bijvoorbeeld een opleiding samen met je collega’s.

Een groep van 10-15 personen

Bij NLP-NU kun je een NLP opleiding volgen. Deze opleiding is belangrijk voor de communicatie skills van jou en je collega’s. Hierdoor wordt ook de teambuilding versterkt. Het is namelijk belangrijk om goed met elkaar overweg te kunnen. In de opleiding wordt er veel nadruk gelegd op interactie met de groep. Je zelfvertrouwen, daadkracht, commitment en resultaten zullen stijgen in een van deze opleidingen. Volg nu een opleiding in een groep van 10-15 mensen, waarbij er ook wordt gefocust op de persoonlijke ontwikkeling. Nadat je de opleiding hebt afgerond krijg je een gecertificeerd diploma. Mooi meegenomen toch?

Welke opleiding wil jij?

Er zijn veel keuzes beschikbaar. Welke past bij jouw groep? zijn namelijk meerdaagse opleidingen beschikbaar. Zo heb je de 6-daagse opleiding, 12-daagse opleiding en 17-daagse opleiding. De 6-daagse opleiding wordt aangeraden als je zakelijk beter wilt presteren en inspireren. Hier leer je coachen, het stimuleren van de teamontwikkeling, effectiever communiceren en ook leiding geven aan een groep door middel van een goede communicatie.

Meer informatie

Voor meer inhoudelijke informatie over deze opleidingen ga je naar de website van NLP-NU. Hier lees je namelijk meer over de communicatie en het programma. Al een keuze gemaakt? Boek dan nu een opleiding of training.

Reacties uitgeschakeld voor Een NLP opleiding volgen?