telefoonhoesje voor de Samsung Galaxy A51
Fashion,  Hip and happening

Een passende en stijlvolle telefoonhoes is als de kers op de taart van je outfit

Je wilt als moderne vrouw natuurlijk goed voor de deur komen. Dat wil zeggen dat je je er als geen ander bewust bent van het feit dat een eerste indruk telt en daarom ben je iedere dag heel alert op hoe je gekleed gaat en dat de verschillende onderdelen van je outfit prima bij elkaar passen. 

Zo zorg je ervoor dat je schoenen of laarzen bij je tas passen, dat de kleur van je make up overheen komt met de tinten die in je rok of blouse terugkomen en zelfs de keuze voor een bepaalde zonnebril is per dag weer verschillend, afhankelijk van of je kiest voor modern, classy of vrije tijd. 

En net zoals je er zeker van bent dat je kleding en accessoires op elkaar zijn afgestemd, geldt dat natuurlijk ook voor je mobiele telefoon. Je kunt je vergissen met de schoenen die je aantrekt, je kunt zelfs in de haast je tas vergeten, maar je telefoon zal zelden tot nooit thuis blijven. Als iets veranderd is in de afgelopen jaren, is het wel hoe de telefoon zijn permanente ingang heeft gevonden in het dagelijkse bestaan van alle mensen om je heen. 

Ook voor je Samsung Galaxy heb je verschillende hoesjes in huis gehaald

Zodoende dat je ook hebt nagedacht over hoe je je telefoon het beste kunt aankleden, zodat ook deze enigszins gecombineerd kan worden met de outfit van je dag. Je bent al een tijdje van de Samsung Galaxy en het laatste A51 model is dan ook je laatste aankoop op het gebied van smartphones. Het is een fijn toestel en je hebt er absoluut geen spijt van dat je na jaren een ander merk te hebben gebruikt, sinds een paar maanden bent overgestapt op de Samsung Galaxy. 

Al voor dat je het toestel in huis had, had je daarom al verschillende Samsung A51 hoesjes besteld. Voor bij een classy outfit heb je daarom een mooi lederen hoesje in huis gehaald en voor die zomerse dagen in het park heb je een modern huisje met Japans bloemmotief. Voor de zakenreizen waar je een of twee keer per maand voor naar het buitenland moet, geef je de voorkeur aan een bookcase hoesje, waar je naast je telefoon ook pasjes en identiteitskaart in kwijt kunt. Dat is wel net zo makkelijk als je door de douane moet. Geen gedoe meer met je paspoort kwijt zijn, gewoon lekker eenvoudig je pas uit je telefoonhoes er bij pakken en door lopen.

Je houdt wel van gadgets, dus naast verschillende telefoonhoesjes heb je ook gelijk speciale accessoires voor je telefoon besteld. Zo had je natuurlijk gelijk ook een sportarmband voor je nieuwe Galaxy geregeld, zodat je probleemloos kon blijven genieten van je favoriete nummers als je in de sportschool staat. Ook een speciale houder voor in de auto heb je toen ook maar aangeschaft. Niks is immers zo fijn als handsfree kunnen bellen en mee kunnen kijken op je scherm als je naar een onbekend adres moet.

Reacties uitgeschakeld voor Een passende en stijlvolle telefoonhoes is als de kers op de taart van je outfit