warm interieur
Living

Een warme en gezellige sfeer creëren in de woonkamer

Hoe doe je dat nou?

Er zijn verschillende manier waarop je een warme en gezellige sfeer kunt creëren in je woonkamer. Zeker in de koude wintermaanden is het fijn als je na een dag werken, thuiskomt in een gezellige omgeving. Vind je je woonkamer nu wat kil of saai aandoen? Er zijn een paar dingen waar je aan kunt denken. Je kunt bijvoorbeeld een gezellig vloerkleed kopen bij Gamma. Of je kunt je woonkamer versieren met kaarsen, wierookstokjes of een plateau met een leuke verzameling hiervan. Ook kun je je bank opfleuren met kussentjes en andere kleedjes in warme kleuren. Doe hier ook inspiratie op voor de winter woontrends van 2018.

Een vloerkleed

Het ligt er natuurlijk aan wat voor vloer je in je woonkamer hebt liggen. Als er al tapijt ligt, heb je aan een vloerkleed niet zoveel. Heb je echter een laminaat of houten vloer, dan kan een vloerkleed een groot verschil maken om je woonkamer wat gezelliger te maken! Vloerkleden komen in alle kleuren en maten, je kunt denken aan een rechthoekig, effen kleed. Of misschien houdt je meer van een ronde vorm met een printje? Het kan allemaal en het zal je woonkamer zeker een gezelligere sfeer geven.

Kaarsen en wierookstokjes

Dit zijn artikelen die je tegenwoordig overal kunt vinden en die bijna niets kosten. Veel winkels verkopen kaarsenplateaus, dit zijn een soort schalen waarop je zelf een samenstelling kunt maken van bijvoorbeeld verschillende kaarsen, een kokertje met geurstokjes of andere leuke versieringen. Aan zo’n plateau kun je zelf thema’s verbinden, zoals bijvoorbeeld Kerstmis. Wierookstokjes zijn ook leuk voor in je woonkamer, deze kun je in een houdertje zetten (open of dicht), en geven je woonkamer niet alleen een gezellige aanblik, maar laat deze ook heerlijk ruiken. Bovendien werkt de aroma van wierook vaak ontspannend. Ideaal na een lange dag!

Kussens en kleedjes

Kleine toevoegingen aan je bank, zoals kussentjes of kleedjes, kunnen een heel verschil maken. Bovendien is het ontzettend leuk om het hele assortiment bij elkaar te zoeken. Er zijn hiermee onwijs veel kleurencombinaties mogelijk, namelijk. Printjes bij effen kleuren, alleen maar effen of misschien houdt je wel van alleen maar printjes bij elkaar. Alles kan, en het maakt je woonkamer hartstikke gezellig.

Reacties uitgeschakeld voor Een warme en gezellige sfeer creëren in de woonkamer