Interior

Een witte vensterbank, voor welke “steen” gaat u?

Een vensterbank bestelt u direct online, voor de beste prijs, bij NATUURSTEENvakman.nl. Of u nu gaat voor die klassieke uitstraling van marmer (bianco carrara marmer) of voor 1 van onze bijzondere composieten, een ‘stenen’ vensterbank in lichte kleur staat garant voor een mooi eindresultaat. 

Marmer of composiet?

Vaak wordt gezocht naar een vensterbank van steen of natuursteen. In uw zoektocht naar een witte vensterbank van NATUURSTEENvakman.nl heeft u de keuze uit composiet & marmer. In dit geval komt u al gauw uit bij bianco carrara marmer, in de volksmond ook wel ‘wit marmer’ genoemd. Met een vensterbank van marmer kiest u voor een luxe vensterbank. De levendige aderen, tekeningen, accenten en kleurtinten zorgt voor een prachtig eindresultaat. Ideaal geschikt voor een prachtige vensterbank die zowel natuurlijk als modern oogt, voor een tijdloos eindresultaat met allure. 
En composiet dan? Nou, composiet is een mix van kunstmatige hars, kleurstoffen (pigmenten) en fijn gemalen natuursteen (marmer of kwarts). De verhouding van natuursteen binnen composiet betreft ongeveer 90-95%. Het eindresultaat is hoogwaardig kwalitatief product met een mooie gelijke kleur(tint) en structuur. Gaat u voor een voordelige stenen vensterbank, dan is marmer composiet echt iets voor u. Maar daarnaast vindt u bij ons ook diverse “witachtige” vensterbanken van marmercomposiet, zoals de gebroken wit, de bianco wit & de witte marmerlook vensterbank. Gaat u voor een hoogwaardige stenen vensterbank, dan moet u zeker een kijkje nemen bij onze kwartscomposiet vensterbanken. Kwartscomposiet is een hoogwaardige composietsoort die sterk, krasvast, vochtvrij, warmte bestendig & super onderhoudsvriendelijk is. Voor een mooie vensterbank die ook echt mooi wit blijft! Ook binnen onze kwartscomposiet vensterbanken collectie heeft u de keuze uit diverse wittinten. Wat uw wensen ook zijn, altijd een perfecte stenen vensterbank op maat bij NATUURSTEENvakman; Met zorg vervaardigd & snel bij u thuis bezorgd!

Reacties uitgeschakeld voor Een witte vensterbank, voor welke “steen” gaat u?