loungezetel
Interior,  Living

Eindeloze combinaties met een loungezetel

Een loungezetel is ideaal voor veel verschillende gelegenheden en fijne momenten. Maar een loungezetel kopen is niet iets wat je iedere dag of iedere maand doet. Daarom is het natuurlijk belangrijk dat jij een loungezetel koopt die van goede kwaliteit is en waar jij lang van kan genieten. Maar hoe combineer je een loungezetel in je interieur en wat moet je er nog allemaal over weten? We begrijpen dat dit moeilijke keuzes kunnen zijn omdat dit een relatief dure aankoop is. Daarom helpen we jou graag een handje verder en geven we jou hier graag wat extra informatie over. 

Waar moet ik op letten als ik een loungezetel aankoop?

De formaten van de loungezetels zijn allemaal verschillend. Koop er natuurlijk eentje die in je woonkamer past of in de kamer waarin jij jouw loungezetel wenst te plaatsen. Daarom geven we jou als tip mee om eerst je ruimte goed op te meten zodat je weet hoe groot je zetel mag zijn. Als volgende tip geven we je mee om al eens inspiratie op te doen in interieur boekjes, Pinterest of op het internet. Met inspiratie weet je namelijk beter wat je wilt en kan je al opzoeken wat jij mooi vindt in de stijl van je interieur. 

Hoe kan ik weten welke loungezetel in mijn interieur past? 

Zie je het al voor je: je staat in een winkel vol met loungezetels maar je weet niet welke er in je interieur past? We begrijpen dat dit heel moeilijk is. Daarom raden we je aan om eens een kijkje te nemen op de website van Urban Sofa. Op deze website kan je meer inspiratie opdoen over wat voor soort loungezetel jij in je interieur wilt. Je kan zelfs heel je bank naar je eigen smaak samen stellen!

Hoe stel ik mijn loungezetel samen op de website van Urban Sofa?

Als eerste stap kies je een model van zetel. Verkies jij eerder een hoekbank of een gewone sofa? Je kan bij Urban Sofa kiezen uit verschillende modellen zoals een hoekbank, een sofa, een loungebank of een loungebank die rond is. Als dat nog niet genoeg is, kan je ook nog eens helemaal zelf beslissen hoe jij je rugkussens wilt. Daarnaast missen we nog één belangrijk onderdeel, dat is de stof waaruit de zetel moet bestaan. Op de website kan je zelf jouw favoriete stof uitzoeken en een voorbeeld hiervan zien. Ideaal om beter in te kunnen beelden hoe de loungezetel in jouw interieur past!

Reacties uitgeschakeld voor Eindeloze combinaties met een loungezetel