lunchpot
Food

Fashionable lunchen doe je zo

Het is erg belangrijk om te lunchen, want het helpt jou om je energiepijl hoog te houden, zodat jij de dag goed door komt. Toch is het lastig, want hoe neem je je lunch nou eigenlijk mee? Een broodtrommel kan zo sullig overkomen, en in een plastic zak vervormd alles. MyMepal heeft de perfecte oplossing: een lunchpot

Wat is een lunchpot?

Een lunchpot is een pot waar jij je lunch in kan meenemen. De lunchpot bestaat uit twee delen, wat ervoor zorgt dat jij je lunch kan scheiden, mocht dit nodig zijn. Denk bijvoorbeeld aan muesli: in de ene helft neem jij yoghurt mee, in de andere helft het muesli. Wanneer jij aan je pauze toe bent, mix je de twee zodat jij lekker kan lunchen. Alles blijft goed vers, dus jij kan optimaal genieten van je lunch.

Maak je eigen lunchpot!

Als je echt fashionable voor de dag wilt komen, is het een optie om je lunchpot aan te passen, naar de manier hoe jij hem wil. Zo kan je een print aan je lunchpot toevoegen, die overeen komt met de rest van jouw outfit. Let wel op, deze print kan je niet verwisselen nadat je de lunchpot hebt aangeschaft, en zal dus niet altijd overeen komen met de rest van je outfit. 

Je kan de lunchpot op meerdere wijzen aanpassen, dus niet alleen qua hoe deze eruit ziet. Misschien vind jij het lekker om warm te lunchen. Ook hiervoor is een optie, want lunchpotten zijn ook beschikbaar in isolerend materiaal. Ben jij bang dat je je lunchpot snel kwijt zal raken, of dat hij niet opvalt? Via de ontwerptool van MyMepal is het mogelijk om je naam op je lunchpot te printen. Hierdoor is hij onmogelijk te verwisselen met de lunchpot van iemand anders, en zal je hem makkelijk terug kunnen vinden. Neem gerust zelf een kijkje op de website van MyMepal. Deze staat vol met leuke lunchpotten die al voor jou ontworpen zijn. En, zit hier niks tussen dat jij leuk vindt? Leef je dan uit via de ontwerptool, en maak zo de perfecte lunchpot voor jou!

Reacties uitgeschakeld voor Fashionable lunchen doe je zo