earphones
Hip and happening

FiiO: dé betaalbare klasse voor thuis en onderweg

FiiO is een audiomerk dat zich specialiseert in de snel groeiende markt van ‘draagbare HiFi’. Moderne muziekliefhebbers nemen geen genoegen meer met alleen maar muziek in huis. Ook onderweg met het leven van een mooie en vooral goed klinkende track worden voorzien. FiiO maakt sinds 2007 hoogwaardige, betaalbare draagbare muziekspelers én accessoires voor de liefhebber die buiten de deur naar zijn favoriete muziek wil luisteren.

High-Res

Een FiiO muziekspeler ondersteunt een veelheid aan muziekbestanden. Alle gangbare types van MP2 tot AIFF kunnen worden afgespeeld. Daarnaast worden ook échte High-Res muziekbestanden in PCM-formaat ondersteund. Afhankelijk van de gekozen muziekspeler kan de resolutie oplopen tot 32bit/384kHz. Omdat High-Res bestanden aardig groot kunnen zijn, bieden alle FiiO muziekspelers de mogelijkheid om de interne opslag uit te breiden van een Micro-SD kaart. Afhankelijk van de gekozen muziekspeler kan dit van miximaal 256GB tot 512GB. Zo heb je altijd volop de ruimte voor duizenden songs of honderden albums in de allerhoogste kwaliteit.

Vormgeving

Alle draagbare muziekspelers van FiiO hebben een strak vormgegeven behuizing van aluminium. Zelfs het uiterst betaalbare instapmodel is daar niet bij uitgesloten. De goedkopere types zijn in verschillende kleuren beschikbaar. Alle muziekspelers hebben een Bluetooth zender én ontvanger aan boord zodat het niet alleen mogelijk is om muziek af te spelen via een draadloze Bluetooth hoofdtelefoon of ontvanger, maar ook om tijdens het luisteren de muziekspeler te bedienen met een FiiO Bluetooth afstandsbediening. 

Versterkers en converters

Voor de muziekliefhebbers die al een goede draagbare luidspreker of hoofdtelefoon hebben, biedt FiiO diverse mogelijkheden om de geluidskwaliteit te verbeteren. Een serie draagbare hoofdtelefoonversterkers verbetert de weergave van een standaard smartphone waarin doorgaans een goedkope versterker-chip van zeer matige kwaliteit wordt gebruikt. Super handig!

WiFimedia

Wifimedia weet als geen ander dat de manier waarop we tegenwoordig naar muziek luisteren is veranderd. Traditionele geluidsdragers zoals cd’s, dvd’s en blu-ray discs hebben plaatsgemaakt voor streaming en draagbare muziekspelers. Dat vraagt om andere apparatuur en andere kennis en expertise bij de verkoop en aanleg daarvan. WiFimedia is de langst bestaande en grootste specialist in Nederland op het gebied van audio- en videostreaming. Daarnaast weten ze alles van Hi-Fi zodat jij alles kan halen uit jouw unieke playlist. Wil je meer weten? Neem dan een kijkje op de website of neem contact met ze op!

Reacties uitgeschakeld voor FiiO: dé betaalbare klasse voor thuis en onderweg